Почетна / Фудбал / Војводина

Саничанин: Освојићемо три бода, ако поновим игре из претходних мечева

Штопер Војводине Синиша Саничанин рекао је да уколико његова екипа понови игру из претходних утакмица победа против Чукаричког не би требало да се доводи у питање.
ФОТО: ФК Војводина

Знамо да Чукарички има добру и квалитетну екипу, али не треба много тиме да се оптерећујемо, већ највише треба да се бавимо самим собом и нашом игром. Ако добро и дисциплиновано уђемо у утакмицу и поновимо игру из претходних мечева, мислим да не би требало да буде проблема и да ћемо успети да освојимо сва три бода – рекао је Саничанин.

Војводина ће сутра у првој утакмици 16. кола Супер лиге гостовати Чукаричком.

После прве трећине првенства, Војводина се налази на трећем месту са 30 освојених бодова, док је Чукарички шести са пет бодова мање.

На последњих пет такмичарских сусрета, новосадски црвено-бели су примили само два гола, а велике заслуге за то што одбрана „старе даме“ игра све сигурније.

Утакмица између Чукаричког и Војводине играће се сутра од 17 часова на стадиону Чукаричког на Бановом брду.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Žeza
Ajde momci nastavite niz pobeda da ostanemo u trci. NAPRED VOJVODINA!!!
Srpska Atina
3 boda nego sta,SAMO NAPRED VOJVODINA !
007
koliko nam je samo chalfova ošlo u zadnjih 3 godine od ĐURIĆA,DINGE,PANKOVA,ROSIĆA,PLANIČA,MASLAČA i opet smo napravili super tandem po meni dosad najbolji SANIČANIN VESELINOVIĆ ..a pošto imaju ugovore do 2021, da ostanu zajedno bar dve godine jer sve može da se uigra al chalfovi i vezni red najduže AJMO VOJVODINO DO POBEDE

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.