Почетна / Фудбал / Војводина

Антић: Звезда боља за класу

Одавно се није догодило да после пораза у дербију све оцене у табору Војводине буду једнодушне – победио је бољи. Тако се подвлачи црта испод недељног (0:2) пораза од Црвене звезде на нашем највећем стадиону.
ФОТО: М. Рашић

Нема шта, мора да се призна да је Звезда у овом тренутку за класу боља од Војводине! Зато је победила и зато је дерби имао онакав садржај, по нас не само резултатски крајње неповољан – признаје Никола Антић, леви бек Новосађана.

Зашто је то тако изгледало?

Звезда поседује квалитет, то је суштина. Није се случајно после дуго времена пласирала у групну фазу Лиге Европе. Екипу чине одлични појединци, а поред тога њихова игра има главу, труп и реп. Тачно знају шта хоће и како треба да стигну до тога што хоће.

За Војводину се то не би могло рећи?

Црвена звезда је на време урадила што је неопходно, а што ми тек треба да урадимо. Мислим на селекцију играча и стварања одговарајуће игре. Нама то тек предстоји.

Зашто се касни?

Отишла су нам шесторица, седморица играча који су чинили окосницу тима и игре. Они који су дошли на њихова места тек треба се навикну на нове захтеве и уклопе у наш систем.

Шта сугеришете као решење?

Имамо у идућем колу меч са Лучанцима код куће који морамо да добијемо како знамо и умемо, а онда да се у двонедељној паузи позабавимо исправљању грешака и успостављањем оног што нам недостаје. Верујем да ће Владимир Буач са сарадницима припремити посебан програм рада и да ћемо предстојећи период без такмичења искористити да се консолидујемо – закључује Антић.

НИСМО ЗНАЛИ ШТА С ЛОПТОМ

Ако је и било неких дилема, дерби је дефинитивно понудио праве одговоре?

Видело се колико нам недостаје организација. Просто, у дербију понекад нисмо имали идеју шта да урадимо с лоптом. Војводина тако не сме да изгледа. Против слабијих екипа недостаци се још могу некако превазићи, али кад се суочимо с најјачима, а Звезда то несумњиво јесте, онда је више него јасно шта нам недостаје да бисмо били равноправни са онима који су, реално гледано, сада испред нас.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
ne sekiraj se Antiću bićemo mi za tri klase bolji kad dođe MANDARIĆ i to bez pomoć narodne banke i njenog bankomata
Miki
Realno
Aloha
Antiću, šta pričaš ti? Kakva selekcija igrača i uigravanje? Druže, počinje oktobar! Doduše, bili smo očajni, Zvezda mnogo bolja i to stoji. Sve u svemu, izborite plej-of, pa ako završimo na mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, super! Ako ne, znači da se niste dobro uigrali!
Q Q L
Zvezda je prvi put bila bolja i pobedila bez pomoći sudija ali ovo što pišu bg daftilografi je njihovo mišljenje
nemam pojma
Prvi gol su primili iz kontre gde im igrači nisu ispratili jednog od sporijih igrača zvezde, Donalda koji se našao u društvu još jednog saigrača sam pred golmanom. Boaćiju nije bilo teško da asistira, niti Donaldu da sprovede egzekuciju. Ovo je bilo kao na treningu bez protivnika. Šta su radili vezni i odbrambeni igrači Vojvodine i zašto su svi ostali daleko od svog gola, samo bog zna. Samo jedan igrač Vojvodine je pratio akciju i pokušao da blokira Boaćija. Sve me navodi na zaključak da je ili totalna anarhija u timu, ili se radi o...?
rakiruki
Поштено, спортско гледање на ствар...било би лепо да то постане правило а не само изузетак. Јесте их Звезда "развалила", стоји...Партизан их је надиграо, поштено не овако, и то тада нико није признавао...јел'се то нешто мења набоље ил' само мање боли кад те деље онај ко се воли...Питање је сад.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.