Почетна / Фудбал / Војводина

Малбашић потписао за Тенерифе, Војводина бира капитена

Како се незванично сазнаје, кандидати за новог капитена Војводине су: Емил Роцков, Иван Лакићевић, Душан Јованчић, Марко Вукасовић...
ФОТО: ФК Тенерифе

Филип Малбашић је нови члан Тенерифа. Са шпанским друголигашем потписао је уговор на четири године.

Одласком Богдана Планића у румунску Стеауу, у Војводини је упражњено место капитена екипе, па се поставља питање ко ће понети траку у наредном сусрету са Спартаком на „Карађорђу”.

То питање разрешићемо кроз разговор. Притом, дужни смо да водимо рачуна о интересима клуба, али свакако важно је и шта на ту тему имају да кажу сами играчи – каже шеф стручног штаба Ненад Ванић.

Како се незванично сазнаје, кандидати за новог капитена Војводине су: Емил Роцков, Иван Лакићевић, Душан Јованчић, Марко Вукасовић...

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

maxa
A sta je sa Anticem koji je bio kapiten.Evi vam ga sad dragi firmasi blizanci su otisli u evropu a gde ste vi sa nadzornim odborom.Uvlakaci.
FkpCascais
Da igraju u bilo kakvoj normalnoj ligi, ovakvo prodavalacko ponasanje uprave Vojvodine bi zakucalo klub na dno tabele pravo u ispadanje iz lige. Ali posto igraju u nasoj ligi koja je tako napravljena da stiti klubove koji se ovako rasprodaju, u Vosi znaju da i igrajuci sa petlicima im je opstanak u "Superligi" zagarantovan. Sveli su da Vosin tim ima trgovacku vrednost trenutno duplo nizu od ikad zabelezene u zadnjoj deceniji. Sve sto iole vredi je prodato. Ako iko iole zeli da spreci oovakav odliv igraca onda mora da bude za promene u formatu Superlige. Svojevremeno sam pogresno branio proosirenje lige jer sam naivno mislio da ce vise klubova doprineti konkurenciji a ispalo je obrnuto. Superligu treba smanjiti na 1O klubova i da zadnja 2 ispadaju a 8. igra plejof. To bi nateralo sve klubove da ako zele da opstanu da moraju da zadrze tim ili se pojacaju. A pls neka ima 2O klubova i neka u njoj igraju svi ovi "sa decom" i koji rasprodaju sve cim stigne prilika.
007
SREĆNO FIĆO NA KANARIMA pa da i ostaneš posle karijere da živiš u pravom raju na zemlji kad je mogo moj drug Gaja sa 52 g. da ode u LAS PALMAS kupi čamac za desetak hiljada evra i dobije od dobrog starog čiče i besplatno vez u marini pa sad cele godine uživa na oko 25 stepeni vazduha mora sunca a plaća struju i internet u čamčiću sa kabinom za 2 osobe 80 evra mesečnoi može da kupi 3 konzerve sardina za 1 evro tako da mu ispadne i jeftnije nego ovde..a ti pumpaš objavi više ko je za kolko otišao barem skupštini koja te je dovela a nadam se da će te i odvesti sa sobom ZAUVEK
Madjionicar
Al' se ti nalupa:)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.