Почетна / Фудбал / Војводина

Ванић: Терапија без еуфорије!

Војводина прекинула неугодну серију у Сурдулици, шеф струке Ненад Ванић сија од среће
ФОТО: М. Јелисавчић

Са много притајених жеља, уз видно самопоуздање, после слатког минималца у дуелу са Чукаричким, отишли су Новосађани на мегдан Раднику.

Податак да нису уписали победу на претходна три гостовања у Сурдулици, за многе је био терет. Скинули су га брзо са леђа и голом новајлије Немање Суботића широм отворили пут ка победи (4:0). Деловали су Новосађани смирено, не дозволивши домаћину да се врати у игру. Два мата Малбашића и у финишу Бемпаха само су потврдили доминацију за велику победу.

– Неугодна традиција обавезивала нас је на опрез, али је свака утакмица прилика да се досадашњи резултати анулирају, испише лепша страница историје… Суботња тројка стигла нам је као мелем на рану, терапија додатног самопоуздања, али без еуфорије. У прва два кола наш учинак је одличан – сија од среће Ненад Ванић, шеф струке Новосађана.

Првенство је тек почело?

– Чврсто стојимо на земљи, знајући да се од нас сада очекују још боље и квалитетније игре. Нема велике еуфорије, јер нас у наредном периоду очекују три важна дуела и то у само седам дана. Зато ћемо одступити од праксе да између два кола играмо тренинг утакмице.

Не плаши вас згуснут ритам?

– Желимо да наредни период пред дуеле у суботу са Бачком, наредне среде Борцем у Чачку а потом и Партизаном у Новом Саду га искористимо на најбољи начин квалитетним радом на тренинзима. Наше жеље су да у тим дуелима на крилима стартних успеха наставимо да унапређујемо игру.

Шта је кумовало убедљивом тријумфу на југоистоку Србије?

– Нема ту великог мудровања. Нимало није лако било ком противнику дати четири гола, поготово не на гостовању. Радник другачије игра када је домаћин. Добро смо се припремили за утакмицу до танчина разрадили врлине и мане, што нам се исплатило. Напали смо их од првог минута дошли до два гола предности.

Имали сте осцилација у игри?

– То не би смело да нам се понавља. Зато је од велике важности да наставимо са квалитетним радом на тренинзима и потпуно спремни дочекамо наредне дуеле – истакао је на крају, са видним оптимизмом, Ненад Ванић, тренер Војводине.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

op
vratio im radik bodove pa ce borac i to je to
Marko NS
...radik....hhhaaaahahahhahhhaaa
lala
A ovaj mucenik umislio da je neki trener?A da prosle godine je Metalac zveo u Prvu ligu.
dendara
"A ovaj mucenik umislio da je neki trener?" svaka cast na komentaru, 300% si u pravu ...
Šonejac
Znam ja pratim svaku njegovu utakmicu, povredjen je.
Aloha
Da li neko zna šta se dešava sa Antićem? Da li dečko još uvek nije izlečio povredu ili je, jednostavno, ispao iz prvog tima? Hvala.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.