Почетна / Фудбал / Војводина

Дејан Мелег три године у Кајзерију, детаљи уговора нису објављени!

Дејан Мелег потписао је трогодишњи уговор са Кајзеријем. Турски клуб није објавио детаље споразума са доскорашњим младим репрезентативцем Србије
ФОТО: Твитер/ФК Кајзери

Мелегу ће то бити друга селидба у иностранство. Вратио се у Војводину пре годину и по дана из Ајакса, где није дочекао деби у првом тиму.

езиста је ишао на позајмицу у Камбур. Лале су на његовом трансферу у славни холандски клуб почетком 2013. зарадили 650.000 евра.

Прошле сезоне Мелег је у три такмичења за Новосађане одиграо 43 утакмице, постигао је 12 голова и уписао осам асистенција.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tokyo
Ne deluje mnogo srećno na ovom potpisivanju ugovora. Mnogo lošiji igrači od njega potpisaše za bolje klubove. Ima kvalitet, lično mi se sviđa kako igra i žao mi je što nije prešao u Zvezdu ili Partizan.
A, šta bi po tebi trebao da radi?
Možda da siđe sa fotografije, da te zbog sreće izljubi!? Kako treba da se ponaša fudbaler, kapiten, koga pumpadžija Vuković od januara šikanira i tera iz kluba, u kome je ponikao!? Pre upotrebe računara, malo promućkaj, to ne boli...
007
naravno kad mute i menadžeri i Meleg kom je VOŠA oživela karijeru i kajzeri a i ovi naši nisu imuni,jer kako je mogao bez znanja uprave i kluba sa kojim ima ugovor još godinu dana da pre 2 meseca potpiše predugovor sa turcima i to za odštetu šrema VOŠI od milion evra od čega 300000 ide menadžeru kao i pitanje za vukovića koji je bio u upravi VOŠE 2014. iza vranješa zašto AJAX nije prema ugovoru došao u NOVI SAD da odigra prijateljsku sa VOŠOM ,zato što ste 6 meseci ranije morali da najavite termin utakmice a tako ste upropastili da nam slavlje na 100 godina kluba ne upriliči SVETSKI VELIKAN a i grad se proslavio kao na filmu ČUVAR PLAŽE U ZIMSKOM PERIODU...ali VOŠO budi jača od svih i POBEĐUJ
sta je to pesnik hteo da nam kaze???
bonde, da prostis na izrazu, napisao brdo gluposti! trebao bi da se stidis, barem koliko i onaj djilkos, sto nam rasteruje igrace, dovodeci na njihovo mesto neke smesne akvizicije i po koju propalicu u sukobu sa moralom, postenjem i zakonom... ako ti to smatras normalnim i podrzavas, nisi brate nista bolji od njega. doduse, mozda te zaposli na nekoj pumpi, malo li je na ova teka i turbulentna vermena, je l'!?
RRR
Zao mi je sto nije Zvezdin, ali nek mu je sa srecom.Ako se ne snadje u aturskoj neka nam dodje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.