Почетна / Фудбал / Војводина

Најбољи играч Војводине Мелег неизвестан за европски деби, гости бесплатно доводе навијаче

Главна непознаница у Војводини пред меч са Ружомбероком је статус младог репрезентативца Дејана Мелега
ФОТО: В. Марковић

Да ли у Војводини рачунају на Дејана Мелега у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европе са словачким Ружомбероком, у четвртак игра на „Карађорђу” (20 часова)?

После повратка са ЕП младих у Пољској, где је био на списку наше  репрезентације, али није добио прилику да игра, Мелег би најпре требало да разјасни статус у матичном клубу:

– Очекујем да поразговарамо о свему. Чињеница је да због шампионата у Пољској нисам био са екипом на Златибору, нити сам наступио у припремним утакмицама, тако да то, кад је реч о уиграности, може да буде проблем – каже у претходној сезони један од кључних појединаца у маневарском реду Новосађана.

Додатну неизвесност уноси најављена могућност да би Мелег овог лета каријеру могао да настави у турском Кајзерију:

– Према информацијама с којима располажем, тај трансфер је и даље актуелан. Речено ми је да ће се то разјаснити у наредних неколико дана .

На ову тему, која лични на једначину са више непознатих, шеф стручног штаба новосадског суперлигаша Радослав Батак додаје:

– Потребно је да се упознамо са Мелеговим плановима, односно да се рашчисти да ли одлази или остаје. Не би било добро да је физички ту, а у мислима ко зна где. Иако његови играчки квалитети нису спорни, мале су шансе да на њега можемо да рачунамо већ за прву утакмицу са Словацима – наговештава расплет у вези са евентуалним Мелеговим учешћем у окршају са Словацима у четвртак увече на „Карађорђу”.

За Европу 27 лиценцираних играча

Војводина је лиценцирала 27 играча за утакмице првог кола квалификација за Лигу Европе против Ружoмберока. Међу пријављенима се налази и Дејан Мелег, као и новајлије Бразилац Ренан Алвеш, Јозеф Овусу Бемпах из Гане и Немања Суботић из добановачке Будућности.

На списку Новосађана су: голмани: Емил Роцков, Никола Перић, Марко Кордић, Марко Илић; дефанзивци Милан Лазаревић, Филип Бабић, Ренен Алвеш, Иван Лакићевић, Богдан Планић, Никола Антић, Марко Ђуришић, Џенан Бурековић; везисти: Никола Ковачевић, Дејан Мелег, Немања Суботић, Филип Малбашић, Марко Вукасовић, Душан Јованчић, Слободан Тедић, Михајло Нешковић, Џозеф Овусу Бемпах, Никола Трујић, Лазар Зличић; нападачи: Милан Спремо, Милан Бубало, Милан Миросављев и Урош Стаменић.

Навијачи на пут о трошку клуба, приде и вечера

Према најавама из Словачке, Ружомберок би могао да има лепу подршку на трибинама „Карађорђа”.

Популарне Руже, на званичном сајту, објавиле су да сви заинтересовани, са пасошем, морају да се појаве до 7,30 на платоу испред једне од трибина, одакле је планиран полазак у Србију. Пријаве се примају до среде у подне, а навијачима је, поред аутобуског превоза и улазница, обезбеђена вечера. Наравно, све о трошку Ружомберока.

На крају прогласа стоји и јасна порука: „Свако је одговоран за своју сигурност”.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sloveni
Bravo za Ružemberok!
derane, koji je tvoj problem!?
s kime se sad pa ti svadjas, reci da ti barem pomognemo!?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.