Почетна / Фудбал / Војводина

Батак: Не дотичу ме приче, идемо на победу против Звезде (ВИДЕО)

Тренер фудбалера Војводине Радослав Батак рекао је данас да уколико његов тим понови приступ из меча против Партизана у Купу Србије може да се нада повољном резултату у дербију 33. кола Суперлиге против Црвене звезде у Београду.
ФОТО: Танјуг

- Звезда је актуелни шампион, има врхунског тренера, одличне домаће и стране играче, квалитетни су на свим позицијама. Ако будемо имали приступ као на прошлој утакмици против Партизана, мислим да ће доћи добар резултат. Желим да поновимо дисциплину као на прошлом мечу - рекао је Батак на конфенцији за медије у Новом Саду.

Шефа стручног штаба Војводине нису дотакле приче о томе да ће његова екипа наводно пустити Црвену звезду да победи.

- За те приче нити знам, нити их пратим, нити ме је то икада интересовало ни као фудбалера, ни као човека. У животу, могу да гарантујем само за себе, а знам да нико од мојих играча и чланова стручног штаба ниједног тренутка неће имати недоумицу по том питању. На свакој утакмици ићи ћемо на то да покушамо да победимо – истиче Батак.

Према његовим речима, нема никаквог разлога да играчи Војводине осећају притисак пред ову, али и пред било коју другу утакмицу.

- Пред ову утакмицу, играчима сам рекао, а пред сваку наредну ћу им поновити – сав притисак је на мени. Против Партизана ми је била прва утакмица као шефу стручног штаба. Играчи не треба да осећају никакав притисак, већ само да имају вере у себе и покажу оно што знају и оно што се договоримо у свлачионици. Ни мање, ни више од тога.

 

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

posmatrac
Ovaj je smesan. Govor tela ga izdaje, ali on toga nije svestan. Prica u ono sto ne veruje, jer ishod zna. Cuti momak i ne brukaj se vise. Doveden si da uradis ono sto ti narede.
papigacigokomsinice
misim da ce biti nereseno,i velika snsa za partizan da uzme titulu,jer druge nece biti!
smeker
Covek je ocito neobavesten...
VOSA
Hocemo postenu igru i izgaranje svih na terenu. Necemo da budemo nicilie sluge i da nas neko ponizava, da se mi odricemo svoje Evrope kao sto smo u proslosti zbog nekog drugog. Dosta je! Nismo mi njihova filijala bre!
SG
Lepo si to rekao, hrabro, sad još samo to da pokažete jednom konačno i na terenu
Yugo
Ne morate da pobedite sestricu. Ali odigrajte 2 poluvremena protiv iste, kao sto ste odigrali 8 protiv Partizana. Ne moze da se desi da Partizan vama da 2 gola na 4 utakmice a primi 3, a cz taj isti Partizan da 5 gola, a primi 2. Ali zato je vama cz dala 5 gola ( I to 3 za 45 minuta) , a primila 2. Dakle sve ovo pokazuje kako igrate daPartizanom , a kako sa cz. Zato dajte bar jednom odigrajte 90 + minuta sa cz, kao sto ste igrali 360+ sa Partizanom. Pozdrav.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.