Почетна / Фудбал / Војводина

Буач о мечу са Партизаном: Да је свиран пенал…

Војводина упркос поразу охрабрена игром у Хумској
ФОТО: В. Марковић

Војводина је поражена у дербију од Партизана, али не и надиграна. Новосађани су ушли у меч без шефа стручног штаба Александра Веселиновића, који је ноћ уочи меча у Хумској поднео оставку. Тим Лала с клупе је предводио Владимир Буач.

Ушли смо у меч отвореног гарда. Примили смо међутим, гол на почетку, што нас је пореметило. Играли смо доста смушено и неповезано у првих 20 минута. Како је време одмицало полако смо улазили у препознатљив ритам, показали да са правом претендујемо да заузмемо место међу најбољим екипама. Жељену игру приказали смо у наставку, штета што нисмо успели да постигнемо гол јер смо га заслужили – јада се Буач.

За већину извештача са дербија у Хумској Мирослав Вулићевић је направио прекршај над Николом Трујићем за најстрожу казну.

Накнадним прегледом снимка установили смо да смо оштећени за једанаестерац. Да је судија Мажић показао на белу тачку ко зна шта би се догодило до краја меча. Били смо у налету, а вероватно би Вулићевић био искључен. Не желим да примедбом због недосуђеног пенала тражим алиби за пораз. Играчи су се издигли из проблема, нису се обрукали, дали су све од себе и честитам им.

Изгледало је да ће Војводина у дерби ући без кадровских проблема, међутим, ситуацију је знатно искомпликовала повишена температура Синише Бабића.

Проценили смо да је боље да Бабић ипак, путује с екипом обзиром на његово искуство и претходне игре. Оставили смо га на клупи и намеравали  да га у другом полувремену уведемо у игру. Нажалост, и даље се лоше  осећао, поново му се повисила температура. Не могу ништа да замерим ниједном играчу, борили су се као лавови.

Привременог тренера Новосађана охрабрила је игра четири дана пред први полуфинални меч Купа Србије против истог ривала.

Радује нас и успешан повратак Душана Јованчића. Надам се да ће се и Бабић опоравити и да ћемо комплетни дочекати Партизан. Амбиције су нам да освојимо куп. Црно-бели нису непобедиви – оптимиста је Буач

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
da li ste ikada ovako reagovali i komentarisali kad izgubite od zvezde ,a budete pokradeni na najsuroviji nacin?
crno-beli svet
Da li ste "naknadnim pregledom" ustanovili da je vas igrac u prvom poluvremenu odneo loptu rukom u sesnaestercu vojvodine???Tu cutite,posto to niko od novinara ne spominje,niste ludi da vi to kazete,jel tako?A onajvih duela kakav he bio uzmefju Vulucevica i Trujica bude u toku utakmice koliko hoces,samo po kriterijumu iz Krusevca to bi sigurno bio DUPLI PENAL.
istina
Ma kakav bre penal? Da li taj Trujic zna da je igrao za patlidzan, pa prema tome vulicevic ima potpuno pravo da ga obori i vuce koliko god hoce. A ono sto vosini igraci igraju odbojku po svom sesnaestercu (u najmanje 10 situacija) , a Mazic gleda i smeje se, a ne dosudi nijednom penal, e to je vec sramota
Nikola
Botu zaista si smesan i providan...
Exe
Ma kakav penal , u ovakvoj bolesnoj atmosferi koju pravi partizan nemoguce je bilo sta...Koriste maksimalno pomoc sudija i normalno niko o tome ne prica.
Matori
Pa zatp grobari toliko komentarisu zvezdinu utakmicu oce da skrenu paznju da je bio penal i crveni za Vulicevica
Браво матори
Не да си нас провалио, него... Нема шта, стварно промућурно!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.