Почетна / Фудбал / Војводина

Илиев после речи "Због овога пустићемо Црвену звезду": Свима је било јасно шта нам је поручено, остали смо затечени и шокирани (ВИДЕО)

Партизан је голом у 34. секунди на стадиону у Хумској победио Војводину 1:0, а меч је обележило и неспортско скандирање навијача црно-белих
ФОТО: В. Марковић

На истеку часа игре меча са Војводином Гробари су запевали песму због које је Партизан у прошлости неколико пута био кажњаван играњем пред празним трибинама - "Oдрастaо кao ја, за Војводину сада навија" са спорним "пола Мађар, пола усташа".

Судија Милорад Мажић је због тога у 69. минуту на неколико минута прекинуо меч, али је са југа Партизановг стадиона настављено по старом...

Руководство Новођана саопштило је да је због тога демонстративно напустило ложу "због скандалозног, шовинистичког и по ко зна који пут поновљеног "навијања" дела навијача домаћег тима.

Увредљива песма толико је наљутила госте да је један од њих приликом напуштања ложе послао поруку домаћину:

- Због овога пустићемо Црвену звезду у наредном колу.

Истинитост овога потврдио је спортски директор Партизана Ивица Илиев, који је био сведок:

- Приликом одласка један од чланова руководства, име и функцију му не знам, али добро памтим како изгледа, окренуо се ка нама и љутитим тоном поручио да ће у следећем колу пустити Црвену звезду да их савлада. Свима је било јасно шта нам је поручено, остали смо затечени и шокирани.

Коментари57
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lane
Samo nastavite da ih vredjate,normalno je dda ce pustiti Zvezdu.
CRNO-BIJELI BIH
Ćuj zbog ovoga pustićemo zvezdu u idućem kolu, da nije smješno bilo bi žalosno
Slobinator
I da citiram velikog Boba Mihajlovića iz 'Vrućeg vetra'Kolega ja na vašem mestu ne bi koristio izraze kao što su šokiran,škartiran I šlogiran
vb
Ovde je u pitanju jedna velika zamena teza; skretanje pažnje sa bitnih stvari. Najvaznije juce je bio nepostojeći penal za zvezdu, momenat koji je odlucio tu utakmicu. U tom trenutku moja prva reakcija je bila da treba prekinuti prvenstvo; Partizan mora da reaguje, to je duznost uprave da zastite igrače koji su svojim trudom na terenu zasluzili titulu. Jos jedna spin prica se stalno potencira: kao zašto su sad bitne pobede u derbijima. I vi i mi znamo da su vam se sklanjali, sto znaci da vi prednost ne biste ni imali. Zato prestanite vise sa obmanjivanjem ljudi koji prate fudbal.
@Poskok
Zvezda je šampion u nameštanju utakmica.
Slobinator
Nisu cele sezone bili drugi.Juče su bili 2 sata na prvom mestu.
Прикажи још одговора
Bgd
Krenulo spinovanje, je li grobari? Ko vas ne zna...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.