Почетна / Фудбал / Војводина

Палочевић ушао на полувремену и повео Војводину ка победи у Горњем Милановцу (ВИДЕО)

Новосађани се после шокантног пораза од Црвене звезде (2:3) брзо вратили на победнички колосек и славили головима Малбашића и Палочевића против Металца (3:0)
ФОТО: Танјуг
Металац – Војводина 0:3 (0:1)
Горњи Милановац - Стадион: Металца. Гледалаца: 800. Судија: Срђан Јовановић. Помоћници: Урош Стојковић и Бојан Бановић. Жути картони: Никодијевић (Металац), Вукасовић, Спремо, Антић, Маслаћ, Ковачевић (Војводина). Стрелци: 0:1 Филип Малбашић у 15, 0:2 Александар Палочевић у 73, 0:3 Филип Малбашић у 85. минуту.
МЕТАЛАЦ: Белић, Панић, Допуђ, Ровчанин (од 60. Чумић), Јовановић (од 88. Стојковић), Бондаренко, Оташевић, Томић (од 76. Николић), Симовић, Мијић, Никодијевић. Тренер: Ненад Ванић.
ВОЈВОДИНА: Роцков, Трујић (од 72. Планић), Маслаћ, Антић, Вукасовић, Спремо (од 83. Ковачевић), Зличић, Мелег, (од 56. Палочевић), Пушкарић, Малбашић, Лакићевић. Тренер: Драган Ивановић.

 

Опоравили су се Новосађани после шока од пре неколико дана када су на свом стадиону за девет минута повели 2:0 против Звезде, а потом су изгубили 2:3, а победоносни гол за ривала био је аутогол Пушкарића.

У Горњем Милановцу су савладали Металац 3:0, а творци победе били су Малбашић и Палочевић.

Повела је Војводина у 15. минуту када је Трујић у букету играча нашао Малбашића, који је улетео у казнени ривала, кроз три противничка играча дошао је до пенала и лако матирао голмана Белића - 0:1.

Ровчанин је у првом полувремену одлично шутирао са двадесетак метара у доњи десни угао, али је Роцков одбранио, а још бољи је голман Војводине био нешто касније када је као шило кроз одбрану Новосађана прошао Бондаренко, дошао на десетак метара од гола, шутирао полувисоко, али је Роцков опет био сјајан.

Било је неколико добрих шанси на обе стране и у наставку, а најбољу је у 69. имао Мијић за изједначење. Слободан ударац на двадесетак метара далеко искоса са десне стране, одличан ударац, али је лопта погодила само стативу.

Казна је стигла само четири минута касније, такође из слободног ударца. Овај је био по средини, лопту је узео Палочевић и почистио паучину Белићевог гола – 0:2.

Непун минут касније умало да Металац смањи. Човић је дошао са десне стране на десетак метара, скоро из мртвог угла упутио шут, а голман Роцков једва је одбранио.

Последњи гол дело је стрелца прва два. На левој страни био је Палочевић, асистирао је Малбашићу који је кроз ноге ривала мало искоса са леве стране нашао пут до мреже у 85. минуту - 0:3.

 

Семафор 26. кола Супер лиге:
Недеља:
Младост – Партизан 0:2 (Леонардо 42, Ђурђевић 75)
Борац – Чукарички 2:3 (Јовановић 3, Тијаго 29 - Обрадовић 23, Бојић 62, 78)
Вождовац – ОФК Бачка 4:0 (Павловић 24, Маринковић 55, Красић 59, Зец 72)
Напредак – Радник 2:1 (Вукановић 45, Шљивић 70 - Станковић 42)
Рад – Спартак ЖК 2:0 (Ђенић 18, 76)
Раднички (Ниш) – Нови Пазар 2:2 (Арсић 37, Тасић 84. аутогол - Марковић 2, Игњановић 62)
Црвена звезда – Јавор 3:0 (Канга 29, Плавшић 47, Руиз 83)
Понедељак:
Металац – Војводина 0:3 (Малбашић 15, 85, Палочевић 73)
Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
pa na poluvremenu u NS je plasticni i lepljivi dosao pred svlacionicu VOSHE i poslao poruku gazde da popuste u dzavnom interesu jer u bankomatu ponestaje para ako cz ne osvoji titulu a ti selektore umesto Malbashica da zoves koji igra na evro nivou forsiras one koji ne igraju u svojim klubovima a sad je kao i Meleg pokazao da ih nisu dzabe zvali Ajax i Hofenhajm al odose prerano tako da sad na leto posle evro utakmica VOSHO mozas uzeti bar 5 m.evra za obojicu
Kalio
U drugu ligu sa ovim prevarantima eno im Ofk Beograd isti su
Kocka
S kim,u drugu ligu? Jel htela Voša lakrdiju protiv "šampiona" ili je morala? U zatvor sa nalogodavcima cirkusa u Novom Sadu!
Ro
Ovaj put im nije ponestalo snage,gasi ovo
ReyBan
Kakva je ovo lakrdija od lige!!!Vojvodina razbija sve redom i kuci i u gostima,samo nekako "neobjasnjivo" padne u igri u drugom poluvremenu protiv Zvezde!!!Dajte odmah Zvezdi titulu prvaka za narednih 10 godina,da se ne brukate!
temerinac
svaka ti cast maistore na komentaru skroz te podrzavam i upravu si,al nazalos drzava cuda cini.
Aloha
Odličan rezultat, ali i dalje je gorak ukus...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.