Почетна / Фудбал / Војводина

Новосађани скресали буџет: У 2017. годину са 1,2 милиона евра

За претходна два месеца, колико је актуелно руководство на челу Војводине, годишњи буџет за 2016, од претходника испланиран у износу од 2,65 милиона евра, поприлично је скресан
ФОТО: М. Гавриловић

Како је после седнице УО рекао Драгољуб Збиљић, председник пословног тима новосадског суперлигаша, то је учињено пре свега због штедње и повратка у финансијску реалност.

У претходна два месеца имали смо интензивне активности на том плану. Успели смо да постигнемо споразуме са неким повериоцима и да за 2,65, буџет за ову годину сведемо на 1,55 милиона евра. То смо успели за само два месеца, па то када се узму у обзир бројке, с правом може да се оцени као важно достигнуће.

Збиљић је још додао да се буџет за 2017. годину планира на износ од 1,2 милиона евра.

Са задовољством могу да кажем да смо до сада измирили сва дуговања према играчима, стручном штабу и запосленима, односно да после свега дугујемо само једну плату. Када се узме у обзир каква је ситуација била донедавно на том плану, може да се каже да смо заиста поправили слику о клубу – рекао је Збиљић.

До 22. децембра, како је рекао Збиљић, Војводина ће имати нови статут потпуно усклађен са Законом о спорту и Статутом ФС Србије.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
jel će od tog budžeta ZBILJIĆ da dovede najveća pojačanja u zadnjih 30 g. kako je izjavio na tv ns u prvoj emisiji VOŠINO ĆOŠE koja redovno ide na istoj tv svakog četvrtka od 21h. bilo bi lepo da večeras dobijemo odgovor.
Samo borbeno
Postovani 007 posto na svim forumima vidim da iskreno pratis i podrzavas Vosu zelim da ti odgovorim na ovo pitanje. Ovde se radi o projektovanom budzetu za troskove plata radnika , odrzavanja stadiona , marketinskih akcija i slicnih komercijalnih stvari na kojima je prethodna uprava vrsila razne zloupotrebe a da nebi prodavali sadasnje igrace bud zasto morao se skresati ovaj budzet. Sto se tice kupovine igraca to se regulise potpunom drugim budzetom i nema veze sa ovom pricom... ovde se radi o ozbiljnim odricanjima kao i ozbiljnim otpisivanjima od strane poverilaca na ime autoriteta koji trenutno vode klub
Lazes
Nije lepo to sto lazes u tim godinama! Plate nisu isplacene
Zbilja???
Pa zar vi gospodo niste došli u Vojvodinu da ulažete kroz taj vaš famozni sponzorski pul, a ne da krenete i to malo što je bilo?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.