Почетна / Фудбал / Војводина

Лалатовић: Добар биланс за Војводину и српски фудбал

Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба Војводине, задовољан је учинком Војводине у Европи
ФОТО: М. Јелисавчић

На осам утакмица остварили смо четири победе, три ремија и пораз. Биланс је добар и за Војводину и за српски фудбал. Остаје жал што прву утакмицу против АЗ нисмо играли у Алкмару, а реванш у Новом Саду. Такав жреб био би повољнији по нас. Холанђани нас нису надиграли. Видело се у реваншу да нам је недостајао Никола Трујић.

Џон ван ден Бром, тренер АЗ Алкмара, без узбуђења је доживео синоћњу утакмицу:

Потврдило се да је исход двомеча био познат после првог сусрета у Новом Саду. Наш циљ био је да се пласирамо у Лигу Европе и срећни смо због испуњења планова. Остаје нам да сачекамо жреб и видимо противнике у групној фази.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Voša je ove sezone skupila više pobeda u kvalifikacijama nego SVI Beogradski klubovi zajedno! Kada bi se sabirali bodovi kao u prvenstvu Voša bi imala sama 15, a beogradski klubovi svi zajedno takođe 15! Tako da svako pogled u svoje dvorište, od vređanja jedno drugih nema boljitka našem fudbalu.
Stevane derane...
..ja Mareta kritikujem zbog nacionalizma i sovinizma(karakteristika srodna "grobarima"), a ti zap'o da se svadjas sa mnom. Pre neg' pocnes da udaras nasumice, proceni koga ces i zasto tuci(mislim - VERBALNO). Ajd, uzddravlju mi bio!
Za tvoju informaciju moj deda je bio rusin, nagrađen ordenom za hrabrost na istom tom sremskom frontu koji ti spominješ! Rođen sam u Novom Sadu u "Betaniji" pre 43 godine, i jako dobro znam o čemu pišem!
Прикажи још одговора
Marko NS
U poređenju sa onim šta su beogradski klubovi uradili u Evropi ovo je izvanredno
Mare@Marko NS
Ala su ti klubovi za poredjenje i jedni i drugi i treci pucaju od ekipa za koje su do pre par godina znali samo zagrizeni kladionicari i mozda ovi sto igraju menadzere na racunaru.
liks
ako je ovo dobar rezultat onda nemojmo se više brukati.........
Pera slanina
Ako je Vojvodina, koja živi i preživljava bez pomoći države a izbacila je jednu Sampdoriju, Bursu i Dinamo Minsk u zadnjih par sezona, bruka srpskog fudbala i ako je treća balkanska liga, gde su i šta su onda ostali naši klubovi? Vojvodina za razliku od Zvezde i Partizana nema finansijsku pomoć države i državnih preduzeća....a o drugoj vrsti pomoći da i ne govorim.
Marku NS
Tako je,kao sto kazes.Ali mi NE KUKAMO.Nego ih teramo da nesto urade.A vi kukate Ogroman novac ste sami pustili(pokupili )ili sta vec .Vi ste kao nesto novosadska prica u vasem klubu,Vi neznate ni sta radite ,ni ko vam radi u vasem klubu.Kompleksi su cudo.zelim VAM dobar rad.
Marko NS
Samo kad u Zvezdi i Partizanu sede sve same "poštenjačine",Mijailović,Terzić,Vazura,Vučelić i drugi pa im još država daje novac koji nisu ni zaradili
Прикажи још одговора
AcA
Vojvodina je dobro igrala. Koje igrace i budzet ima Vosa a koji AZ? da li je to Vosa igrala sa ekipom iz Gruzije ili jedne od jacih liga Evrope? Da li je utakmica bila ocajna, pa jeste ali Vosa nije bila razbijena i ponizavana u obe utakmice kao Zvezda protiv Italijana za koje je to bio laksi trening. Da li je gazda AZ-a izjavio steta sto nismo pobedili sa vise golova kao ovaj Italijan? Ajde realno ljudi, neko ocekivao da izbace AZ i da ih pune posle u Ligi Evrope ko stigne - da li nam to treba? Ako je Vosa bruka naseg fudbala sta je onda Partizan, Zvezda ili Cukaricki?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.