Почетна / Фудбал / Војводина

Војводина је у гостима рушила Бурсу и Сампдорију, може ли и АЗ?

Војводина је у претходним годинама у квалификацијама за Лигу Европе као гост два пута већ успевала да дође до резултата који су пре тога изгледали као „немогућа мисија”
ФОТО: Танјуг

Најпре је у лето 2013. године згромила турску Бурсу с 3:0, а онда је то поновила лане још убедљивије и против познатијег ривала. На Олимпијском стадиону у Торину Сампдорија је потучена до ногу – 4:0.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- I šta je bilo posle...? Sledeća utakmica potop ! Pa zar vi sa Lalatovićem mislite da napravite neki rezultat u Evropi' Dajte ljudi uozbiljite se već jednom.
ЖЕЗА САМО ЗЕЗА...
.. немој Лазо да се обазиреш на његове неслане шале. НАПРЕД ВОШО!!! Ал' од срца и забадава, пошто се љубав не наплаћује!
Žeza
Pa nego šta Lale izvlači maksimum od ovih momaka i zna da motiviše. NAPRED VOJVODINA!!!
Прикажи још одговора
Sani
Ne može!
Žeza
Ti onda navijaj za svoje i pusti nas namiru. NAPRED VOJVODINA!!#
Žeza
Sve mpže da se desi uz malo sportske sreće i puno truda. Zato momci probajte pa sta bude. NAPRED VOJVODINA!!!
Labud
je izvukao zakljucak iz dvomeca sa Partizanom da su ovi slabiji kod kuce nego u gostima.
Labud
je marksista.
Ajde
Ti si jedan ortodoksni Tumbas..
Marko NS
Realno onda smo imali i jače timove

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.