Почетна / Фудбал / Војводина

Војводина поражена од Нижњег Новгорода у првом контролном мечу

У наредном контролном мечу Војводина се састаје са Сласком у среду у 17 часова
ФОТО: ФК Војводина

Фудбалери Војводине поражени су од екипе Нижњег Новгорода резултатом 0:2 у првом контролном мечу на припремама у Белеку.

Првотимци Војводине имали су данас и подршку омладинаца „старе даме“, који су такође припремама, а тим Славољуба Ђорђевића посустао је у другом полувремену када је Нижњи постигао оба поготка.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Роцков – Лазаревић, Јеличић, Стевановић, Ђорђевић – Топић, Максимовић – Вукадиновић, Човић, Нешковић – Вукчевић.

Нижњи Новгород: Анисимов, Нигматулин, Козлов, Сулејманов, Какоев, Горбунов, Енин, Гоцук, Карасев, Стоцки, Кечкеш, Калински.

Први су припретили фудбалери Нижњег, Сулејамнов је гађао први угао искоса са десне стране, али је Емил Роцков био на правом месту. Воша је узвратила у 17. минуту после лепе акције у којој су учествовали Вукадиновић, Ђорђевић и Нешковић. Ђорђевић је спустио лопту до Нешковића, који је пронашао Вукадиновића, али је његов ударац зауставио голман руске екипе.

У 23. минуту Сулејманов је побегао између штопера Војводине, ухватио је полуволеј, који је завршио поред стативе.

Уследила су три  солидна покушаја Воше, Човић је на истеку пола сата шутирао поред гола са 20 метара, а потом су у 37. минуту у истом нападу покушали Вукчевић и Вукадиновић, али промене резултата није било.

На старту другог дела игре, Славољуб Ђорђевић је направио чак девет промена, од стартера су остали само Роцков и Јеличић, а на терену су им се придржули Новевски, Деветак, Копитовић, Јеленковић, Симић, Милетић, Новевски, Кабић, Зукић и Матић.

Ипак, руски тим је у размаку од само три минута искористио лоше реакције одбране Воше и постигао два брза гола. Нижњи је повео у 56. минуту, након грешке Милетића, Сулејманов је без проблема савладао Роцкова за 0:1. Само три минута касније, након лоше реакције одбране Војводине, Енин је послао лопту под пречку за 0:2.

Воша је у другом полувремену била мање опасна, Симић је имао један покушај, потом је Зукић извео опасан прекид, али без опасности по гол руског тима. Воша је у финишу коначно озбиљније припретила, у 81. минуту  ударац Вељка Симића искоса са десетак метара зауставио је голман Нижњег.

У наредном контролном мечу Воша се састаје са Сласком у среду у 17 часова.

 

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Ni blizu dok je osmica minus 8.Ni za jaslice
Samo vosa
Vrati se Lalate!!!!
Bartels
Nisam gledao direktan prenos ali jesam snimak istog. Moram reći slabo je ovo bilo. Nije da sam očekivao nešto epohalno, ali ovo ne deluje dobro. Jeste da je prva utakmica, jeste da su pripreme u pitanju, ali ovo nije pohvalno. Nigde taktike, opet se radi bez sistema, ide se na individualni kvalitet. To možda može u LLS, ali ovakva odmeravanja snaga pružaju 'realnu sliku'. Slabe kretnje i lako čitanje istih su naša hronična boljka. Ne razumem ove naše fudbalare (a i sve ostale u LLS). Opravdanja uvek ima da se posao ne radi kako treba. Ustanite pogledajte se u ogledalo. Sami ste odabrali da budete fudbaleri. To znači fizikalisanje i trčanje različitog intenziteta uz taktička podešavanja, kao i intenzivno trčanje svih 90+ minuta jednom nedeljno sa jasno određenim taktičkim ulogama i zadacima. Da, nezgodno je trčati na otvorenom, kada je hladno, po livadama i kaljugama, ali taj asketski život ste sami izabrali. Počnite već jednom da trčite! A Đorđević sam da ostavku podnese posle Beleka.
007
Vidiš osmice kad pročitaš na internetu znaš. A ja sam znao to još sredinom 70 tih kad su mi kao učeniku 5 razreda osnovne škole objasnili roditelji. A fraza je tačna Lupaš ko Maksim po diviziji zbog buke koju neko pravi bez povoda ko ti al je bio takođe efikasan po diviziji brigadi bataljon četi ili vodu. Ko i 007
008
ynao sam da si 80+, djed..
miki
Hitno šaljite Mrkajića i Kovačevića u Tursku. Drugo poluvreme prve utakmice je pokazalo da su oni još uvek neophodni. Mrkajić je izvanredno sarađivao sa Vukadinovićem i Simićem.
mrko
momcilo ti li si?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.