Почетна / Фудбал / Велика петорка

Синишина Болоња водила 2:0 до 93. минута, па остала без победе, реми Наполија и Милана (ВИДЕО)

Болоња, коју са клупе предводи српски тренер Синиша Михајловић, је последње две утакмице без победе и 10. је на табели са 42 бода. Парма има два бода мање на 12. месту
ФОТО: EPA/SIMONE ARVEDA

Фудбалери Наполија и Милана одиграли су вечерас у Напуљу нерешено 2:2, у утакмици 32. кола Серије А.

Милан је повео у 20. минуту голом Теа Ернандеса, а изједначио је Ђовани Ди Лоренцо у 34. минуту. Домаћи су повели голом Дриса Мертенса у 60. минуту, а бод "росо-нерима" обезбедио је Френк Кеси голoм из пенала у 73. минуту.

Милан је утакмицу завршио са десеторицом, пошто је у 88. минуту други жути картон добио Алексис Салемекерс.

Обе екипе боре се за пласман у Лигу Европe. Наполи је са 52 бода на шестом месту које води у квалификације, док Милан заузима седмо место са два бода мање.

Фудбалери Парме и Болоње одиграли су вечерас нерешено 2:2, у утакмици 32. кола Серије А.

Болоња је повела головима Данила у трећем минуту и Роберта Соријана у 16. минуту, али је остала без победе након што је примила два гола у надокнади времена. Прво је стрелац за Парму, у трећем минуту надокнаде времена, био Јасмин Куртић, док је два минута касније стрелац био Роберто Инглесе.

Сампдорија је као гост победила Удинезе са 3:1. Удинезе је повео у 37. минуту голом Кевина Ласање, а у првом минуту надокнаде првог полувремена изједначио је Фабио Кваљарела. Федерико Бонацоли донео је предност Сампдорији голом у 84. минуту, док је три минута касније због играња руком поништен погодак Удинезеа, који је постигао Брам Нејтинг.

Победу екипи из Ђенове осигурао је Маноло Габијадини поготком у трећем минуту надокнаде времена.

Нерешеним резултатом завршене су утакмице Фјорентина - Верона 1:1 и Каљари - Лече 0:0.

Фудбалери Ђенове победили су данас на свом терену Спал са 2:0, у утакмици 32. кола Серије А и освојили важне бодове у борби за опстанак.

Ђенова је повела у 24. минуту голом Горана Пандева, а после тога Јаго Фалке је у 37. минуту пропустио да увећа вођство, пошто је промашио пенал. Победу домаћима обезбедио је Ласе Шене, поготком у 54. минуту.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.