Почетна / Фудбал / Велика петорка

Реал Мадрид продаје Јовића овог лета

Марка је пренела да је српски нападач имао проблема да се уклопи у екипу, а да је његово понашење било "хладно и резервисано"
ФОТО: ЕПА/Хуањо Мартин

Фудбалски клуб Реал Мадрид продаје овог лета српског играча Луку Јовића и размотриће понуде које буду стигле, пренела је данас Марка.

Јовић је прошлог лета за 60 милиона евра из Ајнтрахта из Франкфурта прешао у Реал, али се није добро снашао, био је стартер у само четири првенствене утакмице и постигао је два гола у сезони.

Марка је пренела да је српски нападач имао проблема да се уклопи у екипу, а да је његово понашење било "хладно и резервисано".

Јовић је ове године у центру пажње био више због понашања него због своје игре, након што је у сред пандемије корона вируса напустио Шпанију и допутовао у Србију.

Он је постигао два гола и имао две асистенције, што значи да је учествовао у постизању голова у просеку на сваких 192,5 минута.

Јовић је сезону раније добро играо за Ајнтрахт, постигао је 27 голова, од којих 10 у Лиги Европe.

Шпански медији спекулисали су да је Милан заинтересован за Јовића.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Sve sto je postigao u Ajntrahtu i stekao ime i podigao sebi cenu, uspeo je da ruinira u ovoj godini. Pocevsi od pogresnog izbora kluba, koji ima potpuno drugaciji stil igre, zatim krsenja karantina, pa pada sa zida i loma noge, za koji je valjda mislio da ce da prevari lekare. Onda pravljenje rostilja, pa samoizolacija zbog korone. A golove je davao jedino na treningu, a i to retko. Uspeo je da sebi smanji cenu, da ga svi tretiraju kao neozbiljnog i pitanje je da li ce ga neko kupiti. Finansijski je dobro prosao, ali ako ostane u Realu, tao nece igrati, a zatim ga vise niko nece hteti.
Wesst
Koliko čujem za Jovića su veoma zainteresovani Budućnost iz Dobanovaca,Elan iz Srbobrana i Partizan iz Bumbarevog brda!
Mosquito
Evo sanse za CZ. Klub je u plusu 30 miliona evra i Aca neka zavrne penzionere za 0,35% a to je 25 miliona evra i to je to. Sansa, sansa, sansa.
JA
Ma kakvi, sada je virus snizenje, njega Real nudi za 12 miliona, znaci prodace ga za 6. Terza reaguj!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.