Почетна / Фудбал / Велика петорка

Матић званично у Јунајтеду до 2023. године: Желим још много тога да постигнем

Српски репрезентативац на Олд Трафорд дошао је 2017. године из Челзија, а везни играч у претходним месецима повезиван је са бројним клубовима, посебно италијанским
ФОТО: ФК Манчестер Јунајтед

Српски фудбалер Немања Матић продужио је уговор са Манчестер Јунајтедом до јуна 2023. године, званично је саопштио клуб са Олд Трафорда.

Српски репрезентативац међу „црвене ђаволе“ дошао је 2017. године из Челзија, а нови уговор је потпис након одличних партија у последње време.

- Срећан сам што ћу и даље бити део овог великог клуба. Као играч, желим још много тога да постигнем. Сигуран сам да ћу то урадити са Манчестер Јунајтедом, што ће ми бити велика част. Имамо сјајну екипу и добар баланс младости и искуства. Међу играчима је изузетна атмосфера. Ово је за нас кључни део сезоне и играмо добро. Наставићемо да се боримо и да завршимо сезону на што бољи начин - рекао је Матић за клупски сајт.

Менаџер Јунајтеда Оле Гунар Солскјер рекао је да је одушевљен што је Матић продужио уговор.

- Имамо велику снагу у везном реду, а Немањини атрибути су кључни део тога. Немања је овде већ три сезоне и заиста разуме вредности играња за овај клуб. Амбиције су му велике, што ће бити од виталног значаја, како бисмо постигли циљеве у наредним годинама - рекао је Солскјер.

Матић је каријеру почео у Колубари, а носио је и дрес Кошица, Витесеа и Бенфике.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bicisport fan
Srećno majstore!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.