Почетна / Фудбал / Велика петорка

Костић бира Италију или Шпанију, Гаћиновић остаје у Франкфурту

Tрку тренутно води Интер, јер је спреман да одмах плати обештећење од 35 милиона евра
ФОТО: ЕПА/Армандо Бабани

Филип Костић напустиће Ајнтрахт на лето, тврде немачки медији.

Следећа станица српског репрезетативца требало би да буде Италија.

Немачки медији навели су да су за Костића највеће интересовање показали Интер и Лацио. Према тим наводима, трку тренутно води Интер, јер је спреман да одмах плати обештећење од 35 милиона евра, колико тражи Ајнтрахт.

Римљанима одговара цена, али би да прво да позајме Костића на годину дана, уз могућност откупа уговора у лето 2021, а то значи и новац у више рата.

Костић може да се пресели и на Пиринејско полуострво, одакле је добио понуду Валенсије. Шпански медији су објавили да су и Слепи мишеви спремни да плате Ајнтрахту одмах тражено обештећење.

Костић има одлична учинак у овој сезони. Одиграо је 24 утакмице, постигао је 12 голова и уписао 16 аситенција у свим такмичењима.

Мијат Гаћиновић у овој сезони не добија прилику као што је то био случај у претходним, али репрезентативац Србије нема намеру да напусти Ајнтрахт и ако за њега постоји неколико одличних понуда, пре свега из Шпаније.

Гаћиновић је рекао за немачке медије да жели да остане бар још годину дана, а после ће да размисли где ће наставити каријеру, јер има понуда и из Серије А.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

TV
Kostiću je idelan Inter a Mijata bi mogli vidjeti u Milanu sa Rebićem jer ipak su najbolji drugari
Marko Pavlović
Valensija ili Inter.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.