Почетна / Фудбал / Велика петорка

Сон иде у карантин по повратку из Сеула

Сон је прошле недеље у Сеулу подвргнут операцији руке и ускоро се враћа у Енглеску, рекао је данас тренер Тотенхема Жозе Мурињо
ФОТО: EPA/PETER POWELL

Фудбалер Тотенхема Сон Хјун Мин отићи ће у карантин по повратку у Енглеску из Сеула, из предострожности због ширења коронавируса.

Сон је прошле недеље у Сеулу подвргнут операцији руке и ускоро се враћа у Енглеску, рекао је данас тренер Тотенхема Жозе Мурињо.

- Мораће да поштује безбедносни протокол - додао је Мурињо.

Јужнокорејске власти сопштиле су да је у земљи забележно 2.337 случајева коронавируса и да се вирус брзо шири. Од последица вируса умрло је 16 особа.

Мурињо је рекао да се нада да ће се Сон вратити "за неколико утакмица" до краја сезоне.

Исто је рекао и за нападача Харија Кејна, који се од повреде тетиве опоравља брже него што је очекивано. Прогнозирало се да ће пропустити остатак сезоне, а можда и Европско првенство.

- То ми даје наду да ће, уместо једну или две утакмице, он можда бити спреман да одигра три, четири или пет. Мало спекулишем, али добре су прогнозе. Он ради све што може у овом тренутку, али увек у добром расположењу. Све иде добро - навео је Мурињо.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.