Почетна / Фудбал / Велика петорка

Победа Јунајтеда за пето место на табели, славио и Арсенал (ВИДЕО)

Жота други меч у низу блиста у мечу Вулверхемптона, погодио и Хименез
ФОТО: Бета/АП

Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су данас на свом терену Вотфорд са 3:0, у утакмици 27. кола Премијер лиге и попели се на пето место на табели.

Домаћи су повели у 42. минуту голом Бруна Фернандеша из пенала, што је његов први гол за Јунајтед у каријери. Предност је удвостручио Ентони Марсијал у 58. минуту, а коначан резултат поставо је Мејсон Гринвуд у 75. минуту.

У 53. минуту поништен је гол Вотфорда који је постигао Трој Дини, након што је после употребе ВАР технологије процењено је да је током акције играно руком.

После друге узастопне победе, укупно 11. у првенству, Манчестер јунајтед се попео на пето место на табели са 41 бодом, бодом више од Тотенхема на шестом месту, али и три мање од четвртопласираног Челсија. Вотфорд је претрпео 13. пораз и претпоследњи је на табели са 24 бода.

Фудбалери Вулверхемптона победили су на свом терену Норвич са 3:0.

Вулверхемптон је стекао два гола предности преко Диога Жоте, у 19. и 30. минуту. Коначан резултат поставио је Раул Хименез голом у 50. минуту.

Вулверхемптон сада има девет победа и са 39 бодова заузима осмо место на табели. Норич је после 17. пораза последњи са 18 бодова.

Фудбалери Арсенала победили су на свом терену Евертон са 3:2, у утакмици 27. кола Премијер лиге.

Евертон је повео већ у 49. секунди голом Доминика Калверта-Луина, а Арсенал је преокренуо резултат за шест минута. Прво је изједначио Еди Нкетија у 27. минуту, а гол за вођство постигао је Пјер Емерик Обамејанг у 33. минуту.

Гостујући тим изједначио је преко Ришарлисона у четвртом минуту надокнаде првог полувремена, а победу лондонској екипи донео је Обамејанг, својим другим голом на утакмици у 46. минуту.

Семафор 27. кола Премијер лиге:
Субота:
Челзи – Тотенхем 2:1 (Жиру 15, Алонсо 48 – Ридигер аутогол 90)
Шефилд Јунајтед – Брајтон 1:1 (Стивенс 26 - Мупај 30)
Барнли – Борнмут 3:0 (Видра 53, Родригез 61. једанаестерац, Мекнил 87)
Кристал Палас – Њукасл 1:0 (ван Анхолт 44)
Саутемптон – Астон Вила 2:0 (Лонг 8, Армстронг 90+5)
Лестер – Манчестер Сити 0:1 (Габријел Жезус 80)
Недеља:
Манчестер Јунајтед – Вотфорд 3:0 (Жота 19, 30, Хименез 50)
Вулверхемптон – Норвич 3:0 (Фернандес 42. једанаестерац, Марсијал 58, Гринвуд 75)
Арсенал – Евертон 3:2 (Нкети 27, Обамејанг 33, 46 – Калверт-Левин 1, Ришарлисон 45+5)
Понедељак:
21.00: Ливерпул – Вест Хем
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.