Почетна / Фудбал / Велика петорка

Ибрахимовић стрелац за Милан, Лацију дерби против Наполија

Фудбалери Милана победили су Каљари у гостима са 2:0, у 19. колу Серије А
ФОТО: ЕПА/Фабио Муру

Стрелац за Милан био је Златан Ибрахимовић, на другој утакмици од повратка у тај клуб. Водећи гол претходно је дао Рафаел Леао.

Фудбалери Лација победили су на свом терену у Риму Наполи са 1:0, у утакмици 19. кола италијанског првенства. Једини гол постигао је Ћиро Имобиле у 82. минуту.

Семафор 19. кола Серије А:
Каљари – Милан 0:2 (Леао 46, Ибрахимовић 64)
Лацио – Наполи 1:0 (Имобиле 82)
Интер – Аталанта
Недеља:
12,30: Удинезе – Сасуоло
15,00: Фиорентина – СПАЛ
15,00: Сампдорија – Бреша
15,00: Торино – Болоња
18,00: Верона – Ђенова
20,45: Рома – Јувентус
Понедељак:
20,45: Парма – Леће
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
severa deo,Sergej je bolji od svih vaih cz mezimaca koji su napravljeni u 21 veku i da je potekao a hvala manituu da nije od vas onda bi vredeo 300 miliona.Videće se uskoro ko je precenjen a ko pakosno pocenjen
007
Sergej bravo kao vodja lacia i najbolji igrac serije a sto su sve nase novine objavile ko da si tudjin a ne nas u stvari mana ti je sto si potekao u fk vojvodina a ne u czipua ovi ibropoklonici nek se jave na sajtove njegovih pedesetak klubova..
Севера део
007,нити сам поклоник Милана,нити ибрахимовића,само сам написао нешто што сам видео као грешку у тексту.А,ти испаде смешан са хвалисањем сасвим просечног Сергеја,којег Лацио никако да ували неком клубу.Јер,ето Сергеј неће у Манчестер,Реал Мадрид,Барсу,Јуве...Разумем да ти је драг,да је поникао у Воши за коју навијаш,али имај макар мало објективности.
Севера део
Ово му је друга утакмица,играо је друго полувреме у прошлом колу.
Ibrw
Igrao je i na prosloj, nije mu ovo prva

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.