Почетна / Фудбал / Велика петорка

ВАР грешио у Лондону и спасао Тотенхем пораза, гол и асистенција Вардија за друго место Лестера (ВИДЕО)

Тами Ејбрахам незаустављив, десетим голом срушио Миливојевићев Палас, нападач Плаваца други на листи стрелаца Премијер лиге иза Вардија
ФОТО: EPA/NEIL HALL

Фудбалери Челзија победили су на свом терену Кристал палас са 2:0, у утакмици 12. кола Премијер лиге.

Голове за победнички тим постигли су Тами Ејбрахам у 52. и Кристијан Пулишић у 79. минуту. Код првог гола Вилијан је сјајно асистирао петом на ивици казненог, док је код другог Пулишић асистирао Хадсону-одоију, чији је шут изблокиран, али је репрезентативац САД притрчао и са неколико метара лопту главом послао у мрежу.

Челзи у наредном колу Премијер лиге гостује Манчестер ситију, док Кристал Палас дочекује Ливерпул.

Барнли је уз добру ролу Поупа пред мрежом без примљеног гола савладао Чекићаре 3:0, а помогао им је и Хименез аутоголом у другом полувремену.

Њукасл је окренуо Борнмут, у десетак минута крајем првог и почетком другог полувремена Једлин и Кларк су головима донели Свракама три бода.

Мноштво узбуђења виђено је у Лондону, звезда Фантази менаџера Лундстрам је могао да донесе предност Шефилду у првом полувремену, али је промашио зицер са три метра, а потом је погодио стативу.

Казна је стигла у другом полувремену када су се домаћи збунили и на тацни оставили лопту Сон Хјунг-мину за мат и предност Певаца у 58. минуту.

Потом је ВАР грешком поништио изједначујући гол Мекголдрика минут после вођства Тотенхема, мерио је колено уместо рамена, и оштетио госте из Шефилда. Правда је стигла двадесетак минута касније, са фелшом је центрирао Балдок, лопта никог није закачила и завршила је у Газанигиној мрежи.

Опет је радио ВАР, тражио је да ли је лопта дирала нападача гостију, али није, чак је можда закачила Дајера за аутогол.

Џејми Варди је голом и асистенцијом пресудио Арсеналу (2:0), па су се Лисице из Лестера вратиле на друго место.

Листа стрелаца Премијер лиге: 11 – Варди (Лестер), 10 – Ејбрахам (Челзи), 9 - Агуеро (Манчестер Сити), 8 – Обамејанг (Арсенал).

Семафор 12. кола Премијер лиге:

Петак:

Норич – Вотфорд 0:2 (Делофеу 2, Греј 52)

Субота:

Челзи – Кристал палас 2:0 (Ејбрахам 52, Пулишић 79)

Барнли – Вест Хем 3:0 (Барнс 11, Вуд 44, Хименез 54. аутогол)

Њукасл – Борнмут 2:1 (Једлин 42, Кларк 52 - Вилсон 14)

Саутемптон – Евертон 1:2 (Ингс 50 - Дејвис 4, Ришарлисон 75)

Тотенхем – Шефилд јунајтед 1:1 (Хјунг-мин 58 - Балдок 78)

Лестер – Арсенал 2:0 (Варди 68, Медисон 75)

Недеља:

15.00: Манчестер јунајтед – Брајтон

15.00: Вулверхемптон – Астон Вила

17.30: Ливерпул – Манчестер сити

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Ne gresi VAR! Vec ljudi koji sede u sobi pored ekrana, a navlace za nekog. I to nije prvi, a nece biti ni poslednji put! Takav ce biti i VAR u Srbiji, ako ga ikada uvedu do 22.veka...
Dzerard
Top klasa,prva dimenzija,Premijer liga...ne Miloje,taktika, tehnicka obucenost i disciplina i eto igre i rezultata sa ovim prosecnim Totenhemom.
Željko Pavlović
Užas.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.