Почетна / Фудбал / Велика петорка

Клоп: Адријан као Роки, продужеци су били убиство

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп, после победе над Челзијем за трофеј Суперкупа Европе, похвалио је голмана Адријана и имитирао познатог лика из филма Рокија Балбое
ФОТО: EPA/SEDAT SUNA

Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп похвалио је голмана Адријана за одбрану последњег пенала у освајању Супер купа Европе.

- Адријан! Као Роки, каква прича - рекао је Клоп у камеру одмах после утакмице у Истанбулу у којој је Ливерпул после пенала победио Челзи и освојио први трофеј у сезони.

Регуларни део утакмице завршен је 1:1, после продужетака било је 2:2, а Ливерпул је дао свих пет пенала.

- Нико на стадиону није желео продужетке, то је било убиство. Нисам сигуран за пенале, али кога сада брига. Добро смо почели утакмицу па пали. Касно је сада причати о фудбалу. Морали смо да се боримо и управо то су момци урадили - казао је Клоп.

Шпански голман Адријан, који је бранио уместо повређеног Алисона Бекера, одбранио је последњи шут Тамија Абрахама.

- Добродошли у Ливерпул. Веома сам срећан због екипе, због тога што играм у Ливерпулу и због навијача - рекао је Адријан.

Ливерпулу много значи трофеј, а то су потврдиле и реакције играча.

Џејмс Милнер је на друштвеним мрежама објавио: "Ливерпул у Истанбулу, месту где се трофеји тешко освајају", чиме је алудирао на освајање Лиге шампиона из 2005. године.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.