Почетна / Фудбал / Велика петорка

ЛЕТЊА ПИЈАЦА: Геј потписао за ПСЖ, Интер неће увећати понуду за Лукакуа, Ракитић између Нероазура и Јунајтеда, он би радије у Милано

Финансијски детаљи уговора нису објављени, али су медији раније пренели да ће ПСЖ тог играча платити око 30 милиона фунти
ФОТО: Твитер/ПСЖ

Сенегалски фудбалер и досадашњи играч Евертона Идриса Геј потписао је данас четворогодишњи уговор са Пари Сен Жерменом.

Финансијски детаљи уговора нису објављени, али су медији раније пренели да ће ПСЖ тог играча платити око 30 милиона фунти.

Идриса Геј је у Евертон стигао 2016. године из Астон Виле, а пре доласка у Енглеску провео је пет година у Лилу.

- Неизмерно сам поносан што потписујем за ПСЖ. Учинићу све да оправдам поверење и, наравно, једва чекам да осетим атмосферу на Парку Принчева, која ме је импресионирала током мог претходног боравка у Француској - рекао је он.

Интер неће увећати понуду за Лукакуа 

Извршни директор Интера Бепе Марота наговестио је данас да клуб неће послати увећану понуду Манчестер Јунајтеду за фудбалера Ромелуа Лукакуа.

Лукаку није отпутовао у Осло на пријатељску утакмицу са Кристијансундом, а пропустио је и све четири утакмице на предсезонској турнеји по Аустралији, Сингапуру и Кини због проблема са скочним зглобом.

Британски медији пренели су да је Јунајтед одбио понуду Интера од 60 милиона евра и да је енглески клуб поставио рок за договор о трансферу.

- Послали смо јаку понуду, ону која одговара вредности тржишној фудбалера и нисмо успели да закључимо договор. Клуб је снажан, али морамо да останемо у складу са одређеним параметрима. Клуб је имао велике инвестиције и верујемо да смо у доброј фази - рекао је Марота, пренео је Скај Италија.

- Спремни смо да уграбимо прилику, али у данашње време цене су веома високе. Наставићемо да пратимо ситуацију, свашта може да се догоди на тржишту - додао је он.

Лукаку је самостално тренирао због проблема са скочним зглобом, уочи последње утакмице на турнеји и победе од 2:1 против Тотенхема у Шангају.

Са екипом због повреда нису отпутовали ни Алексис Санчес, Матео Дармијан и Ерик Баји.

Ракитић између Интера и Јунајтеда, он би радије у Милано

Хрватски фудбалер Иван Ракитић на прагу је одласка из Барселоне, а тренутно за њега „бију битку“ Манчестер Јунајтед и Интер, преноси каталонски спорт.

Како се наводи, Барселона неће пустити 31.годишњег везисту за мање од 50 милиона евра, а он би радије у Милано, због тренера Антонија Контеа, као и због близине Хрватске и Швајцарске, где је рођен.

Ракитић је у Барселону стигао пре пет година и освојио 13 трофеја, укључујући четири Примере и Лигу шампиона.

Претходно је играо за Базел и Шалке.

За Хрватску, чији је стандардни репрезентативац већ 12 година, одиграо је 104 утакмице и постигао 15 голова.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.