Почетна / Фудбал / Велика петорка

Де Лихт званично у Јувентусу за укупно 85,5 милиона

Ајаксу за обештећење следи 75 милиона, а 10,5 милиона иде на рачун познатог менаџера Мина Рајоле
ФОТО: ФК Јувентус

Досадашњи капитен фудбалера Ајакса Матијс де Лихт званично је постао нови члан Јувентуса у трансферу вредном укупно 85,5 милиона евра, потврдио је торински великан.

Ајаксу за обештећење следи 75 милиона, а 10,5 милиона иде на рачун познатог менаџера Мина Рајоле.

Де Лихт је јуче обавио лекарске прегледе и касније потписао петогодишњи уговор према којем ће имати плату од 7,5 милиона евра по сезони, а која би могла да буде више за чак 4,5 уколико се испуне одређени бонуси.

Најталентованији штопер света одлучио је да је за њега најбоље да каријеру настави у Јувентусу испред понуда Барселоне, Манчестер Јунајтеда, минхенског Бајерна и Пари Сен Жермена.

Двадесетогодишњи де Лихт је трансфер у редове првака Италије обезбедио после сјајне сезоне у дресу Ајакса и „дупле круне“ у Холандији, али и места у полуфиналу Лиге шампиона баш елиминацијом Јувентуса.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX.
Fenomenalan stoper zaista.On je svojim golom u revansu u cetvrtfinalu prosle sezone u Torinu,prakticno eliminisao Juve iz LS. Odlican je i nadmocan u vazdusnim duelima,sjajno se postavlja kod prekida igre i ima osecaj gde ce lopta da bude upucena i da je sprovede u mrezu.Cvrst i beskompromisan u duelu s rivalovim napadacima,ali ne pogibeljan. Juventus je resio pitanje top defanzivca za duze vreme.
Željko Pavlović
Bravo!
primer prodaje
De Liht ide za 80 miliona evra, a za Pavlovica povuci-potegni za 8 miliona!? Nema sanse da je ovaj 10 puta bolji, cak sta vise, da li uopste jeste, ali 'ajde, kao najbolji je na svetu! Ali, 10 puta...Jeste i da nismo EU i da nije Ajaks i da liga nije jaka (mada ove iz holandske lige stalno izbacujemo) i da ima vise iskustva u Evro utakmicama, ali 10 puta je 10 puta...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.