Почетна / Фудбал / Велика петорка

Барселона први пут у историји мења пругасте дресове, личиће на оне коцкасте селекције Хрватске (ВИДЕО)

Узор је инфраструктура града, једног дистрикта, у коме су зграде у облику коцкица, а креирао их је чувени архитекта Антонио Гауди - појаснили су из клуба
ФОТО: fcbarcelona.com

Фудбалски клуб Барселона од наредне сезоне први пут у својој историји неће имати пругасте дресове, саопштено је данас.

Први пут од оснивања 1899. године, Каталонци ће од наредне сезоне носити дресове са квадратићима, слично традиционалним дресовима репрезентације Хрватске.

- Узор је инфраструктура града, једног дистрикта, у коме су зграде у облику коцкица, а креирао их је чувени архитекта Антонио Гауди - појаснили су из клуба.

Боје дресова остаће трационално плаво-црвени, док ће шорцеви бити тамно плави.

Позиција каталонске заставе је са задње стране померена на предњу, део је ве изреза испод врата.

- Можда је апсолутно другачији, али је овај дрес 100% Барселона. Исказује повезаност клуба са навијачима, и људима који овај град вуку напред - рекао је Ђерар Пике.

Неће га носити само фудбалери, већ сви клубови из Спортског друштва Барселона.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija ne u EU
Dresovi su im katastrofa,barsa ide u propast.
Marketinsko glupiranje. Ko je prugast, prugast treba biti, a ovi u ime marketinga i prodaje dresova i majku bi prodalu. Buuuuuu, kampanja NULA!
Gaudi
Kao prvo u mojoj umetnosti prave linije ne postoje jer inspiraciju nalazim u prirodi... a priroda nema pravih linija. Kao drugo eto jos jednog razloga da Barceloni pozelim sve najgore u buducnosti.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.