Почетна / Фудбал / Велика петорка

Пари Сен Жермен: Мбапе остаје у клубу

Мбапе је на церемонији доделе награде за најбољег фудбалера и младог фудбалера француске лиге, у недељу увече, наговестио да разматра своју будућност у париском клубу
ФОТО: EPA/Julien de Rosa

Шампион Француске Пари Сен Жермен саопштио је да ће нападач Килијан Мбапе и наредне сезоне играти за тај клуб.

Мбапе је на церемонији доделе награде за најбољег фудбалера и младог фудбалера француске лиге, у недељу увече, наговестио да разматра своју будућност у париском клубу.

Он је тада рекао да је дошао до „одлучујуће тачке у каријери“ и да је спреман за већу одговорност, „можда у Пари Сен Жермену или негде другде у новом пројекту“.

Париски клуб огласио се на Твитеру поводом те изјаве.

- Пари Сен Жермен и Килијана Мбапеа вежу јаке везе и иста прича наставиће се следеће сезоне. Са заједничком амбицијом да испишемо историју европског фудбала, 50 година откако је клуб основан, имамо прилику да заједно испишемо важну страницу историје и сваки играч ће морати да обави свој део посла, увек радећи за тим - навео је Пари Сен Жермен.

Откако је одлучио да напусти Монако 2017. године, светски медији спекулисали су да ће Мбапе прећи у Реал Мадрид, али је прво отишао на позајмицу у Пари Сен Жермен, а затим је потписао вишегодишњи уговор.

Шпански медији навели су да ће тренер Реала Зинедин Зидан, који се вратио у клуб у марту, успети да убеди сународника да дође на „Сантјаго Бернабеу“.

Бројни медији спекулишу да је један од разлога Мбапеовог незадовољства тренер Пари Сен Жермена Томас Тухел.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.