Почетна / Фудбал / Велика петорка

Солшер: Многи играчи имају ДНК Манчестер јунајтеда

Тренер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солшер рекао је да много његових фудбалера имају у себи клупски ДНК, после критика због лоше игре у поразу од Евертона
ФОТО: БЕТА/АП

Јунајтед је у недељу изгубио са 0:4 од Евертона и претрпео шести пораз у последњих осам утакмица у свим такмичењима. Солшер је тада критиковао играче, одговорност је преузео и Немања Матић, док је Пол Погба рекао да играчи у тој утакмици нису поштовали ни клуб ни навијаче.

Учим о играчима. Сада није време да причамо о променама. Можете видети ДНК Манчестер јунајтеда у многим играчима мог тма. Морамо да доведемо неке фудбалере, а неки ће морати да оду – рекао је Солшер, пренели су британски медији.

После 35 кола Јунајтед је шести на табели са 64 бода и има три мање од трећепласираног Тотенхема.

Четвртопласирани Челси има 67 бодова, али и утакмицу више, а Арсенал на петом месту има 66 бодова, али из 34 утакмице.

Јунајтед ће у среду увече на свом терену дочекати градског ривала Сити. Сити се бори за титулу са Ливерпулом и ако победи преузеће прво место на табели са бодом више.

Солшер, који се извинио навијачима због игре против Евертона, рекао је да верује да може да буде успешан у клубу, са којим је у марту потписао вишегодишњи уговор.

Верујем у мој тим и верујем у себе. Али, када имаш лоше резултате мораш да имаш довољно самопоуздања да кажеш: 'На овај начин ћемо да радимо'. Планирамо унапред, радимо оно што мислимо да је исправно за клуб. Волим ове момке. Волим их. Они су сјајни. Помажем играчима, али водим екипу за клуб. Све напоре улажем у оно што је добро за клуб – навео је Солшер.

Он је додао да је после пораза од Евертона сазвао састанак, рекавши да су играчи „патили” и да су „изневерили себе”, али је истакао да он води тим и да их неће казнити.

Норвежанин је рекао да је предстојећи дерби савршена прилика играчима да одговоре на критике, али их је упозорио да буду спремни на Ситијев пресинг и агресивност.

Он је рекао да очекује да ће бити много прекршаја, да Сити неће дозволити лаке контранападе.

На терену немаш где да се сакријеш. Навијачи ће те подржавати све док виде да се бориш – навео је Солшер.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.