Почетна / Фудбал / Велика петорка

Солскјер: Пораз од Вулверхемптона велики корак уназад

Норвешки тренер додао је да екипа мора да да све од себе после репрезентативне паузе, пошто се бори за четврто место на табели које води у Лигу шампиона, али и јер игра у четвртфиналу тог такмичења против Барселоне
ФОТО: Бета/АП

Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскјер рекао је да је пораз његове екипе од Вулверхемптона у четвртфиналу ФА купа велики корак уназад.

Јунајтед није синоћ успео да се пласира у полуфинале ФА купа, пошто је као гост изгубио од Вулеверхемптона са 1:2.

То је први пут да је Јунајтед претрпео два везана пораза, откако је у децембру преузео тим. Манчестер јунајтед је прошле недеље изгубио од Арсенала у Премијер лиги.

- Ово је била наша најлошија игра. Почели смо сувише споро и они су имали иницијативу. Нисмо имали добар и брз посед лопте, ово је разочаравајуће - рекао је Солскјер, пренели су британски медији.

Јунајтед је постигао гол у петом минуту надокнаде времена, када је стрелац био Маркус Рашфорд.

- У првом полувремену смо имали доминацију са лоптом, али то не помаже ако је изгубите и дозволите им контранапад. Ово је велики корак уназад, највише због квалитета додавања и поседа. Имали смо добар низ резултата, а сада имамо два пораза. Против Арсенала једноставно нисмо могли да постигнемо гол, али ово је било заиста лоше - додао је Солскјер.

Норвешки тренер додао је да екипа мора да да све од себе после репрезентативне паузе, пошто се бори за четврто место на табели које води у Лигу шампиона, али и јер игра у четвртфиналу тог такмичења против Барселоне.

Упитан да ли пораз од Вулверхемптона може да угорози његове шансе да потпише трајни уговор са Јунајтедом, Солскјер је одговорио:

- Овде сам до лета, имамо за много тога да играмо, у лиги и у Лиги шампиона - навео је Солскјер.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.