Почетна / Фудбал / Велика петорка

Гери Невил засмејавао Солскјера: Какав уговор желиш? Где би желео да буде постављена твоја статуа?

Уговор Солскјера је тема која се више месеци налази у британској фудбалској јавности
ФОТО: manutd.com

Легендарни фудбалер Манчестер Јунајтеда Гери Невил интервјуисао је привременог тренера тог клуба Оле Гунара Солскјера после пласмана у четвртфинале Лиге шампиона и засмејавао га питањима.

- Колико желиш да буде дуг твој уговор? Колику плату желиш? Где би желео да буде постављена твоја статуа? - гласила су три питања која је на почетку разговора Невил поставио Солскјеру, пренели су британски медији.

Солскјер се насмејао, после чега је Невил рекао:

- Они сада имају само једну одлуку да донесу, зар не?

Манчестер Јунајтед је у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона поражен од Пари Сен Жермена са 2:0 на Олд трафорду, али је потом на Парку принчева у француској престоници победио 3:1. Одлучујући гол дао је Маркус Рашфорд из пенала у надокнади.

Уговор Солскјера је тема која се више месеци налази у британској фудбалској јавности.

Норвежанин је привремено преузео екипу пошто је отпуштен Жозе Морињо.

Јунајтедови фудбалери су скандирали његово име у свлачионици, а придружили су им се сувласник клуба Аврам Блејзер, легендарни тренер Алекс Фергусон и бивши играч и велика звезда Ерик Кантона.

Фудбалери славног клуба су били сагласни да Солскјер треба да буде трајно решење.

Нападач Ромелу Лукаку, двоструки стрелац у Паризу, питао је у изјави после утакмице „а, шта би Солскјер друго могао да ради?”, док је Лук Шо навео да је останак на месту тренера извесна ствар.

Британски медији су дошли и до податка да је Солскјер, када је укључио телефон после утакмице, имао 180 пропуштених позива.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.