Почетна / Фудбал / Велика петорка

Тужна судбина српског фудбала: Омладинац Зукић у Монаку, а није ни заиграо за први тим Војводине!

Велико признање школи Војводине „Илија Пантелић”, омладинци из Новог Сада освојили су јесење почасти у лиги Србије
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Да се добар глас далеко чује потврдила је вест да је Дејан Зукић, талентовани омладинац Војводине и репрезентативац Србије (2001), отишао у Монако.

Повољно смо одговорили на молбу Монака и Зукића да, после успешних мечева за Војводину и великог доприноса освајању првог места, као и игара за репрезентацију Србије, до 6. децембра буде гост Монака – каже Душко Грујић, председник омладинског погона Војводине.

Није то само лични успех Зукића већ и клуба, где је, уз квалитетан стручни рад, напредовао. После тог периода вратиће се на заслужени одмор и биће на располагању стручном штабу на почетку припрема за пролећну сезону, а амбиције су да сачувамо прво место и пласирамо се у Лигу шампиона.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Vojvodina u zadnjih 15 g pravi najbolje vezne igrače i napadače od Krasića,JovanovićaKačara preko Duće ,Sergeja,Radoje Mijata, a sad Zukića,Neškovića Vidakova i dalje i više neg bg. dvojac..haj nek se čuje,čuje haj nek se zna da je naša VOJVODINA neuništiva
Žeza
Po mom mišljenju trebao bi da odigra barem dve sezone u našoj ligi, iako liga nije nekog kvaliteta, ali čisto zbog iskustva. Otići tako mlad nedonosi ništa igraču, što smo videli u više slučajeva. Npr. Danijel Aleksić i mnogi iz zvezde i partizana. NAPRED VOJVODINA!!!
Poštovalac
Da li vam je sada jasno zašto Vojvodina ne može da bude ravnopravan pretendent u borbi za titulu (uz naravno sve ostale nefudbalske razloge koji su deo ovog sporta)?
DA SI PROČITAO ZNAO BI
у периоду од 26.новембра до 6. децембра буде гост Монака
DALIJE SADA JASNO???????????
у периоду од 26.новембра до 6. децембра буде гост Монака
Прикажи још одговора
Srpska Atina
Bravo mali,vojvodina school.
Vujadin
Vojvodina school koju vodu Dusko... budimo ozbiljni
lazar
Decko otisao da se upozna sa stranim klubom. Sta tu ima tuzno, vraca se u Vosu. Dejan Zukic je najveci talenat u Srbiji i dobio je poziv i Arsenala, o cemu su mediji vec pisali.
cOA FRST
ON DA JE NAJVECI TALENAT BIO BI U ZVEZDI
Coa
Na osnovu cega ti mozes da tvrdis da je on najveci talenat u Srbiji ?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.