Почетна / Фудбал / Велика петорка

Сити бројао до шест, Челзи бољи од Миливојевићевог Паласа (ВИДЕО)

Фудбалери Манчестер ситија победили су на свом терену Саутемптон са 6:1, у утакмици 11. кола енглеске Премијер лиге
ФОТО: Бета/АП

Сити је повео у шестом минуту аутоголом Веслија Хута, а шест минута касније предност је удвостручио Серхио Агуеро.

Давид Силва постигао је трећи гол у 18. минуту, а затим је погодак за Саутемптон постигао Дени Ингс у 30. минуту из једанаестерца.

Прво полувреме завршено је резултатом 4:1, пошто је у другом минуту надокнаде времена гол постигао Рахим Стерлинг. Стерлинг је у 67. минуту постигао други гол на мечу, а коначан резултат поставио је Лирој Сане у првом минуту надокнаде времена.

То је други пут ове сезоне да је Сити једној утакмици постигао шест голова, након победе над Хадерсфилдом у августу, а четврти пут откако је тренер Пеп Гвардиола.

Фудбалери Челсија победили су на свом терену Кристал Палас са 3:1 у 11. колу енглеске Премијер лиге.

„Плавци” су пред својим навијачима повели поготком Алвара Морате у 32. минуту на асистенцију Педра, да би Кристал Палас изједначио голом Андроса Тоузенда у 53.

Екипа Мауриција Сарија ипак је успела и поред примљеног гола да се подигне и поново преко Морате поведе са 2:1, да би коначан резултат поставио Педро у 70.

Семафор 11. кола Премијер лиге:
Манчестер сити – Саутемптон 6:1 (Ход 6. аутогол, Агуеро 12, Силва 18, Стерлинг 45+2, 67, Сане 90+1 – Ингс 30. једанаестерац)
Челзи – Кристал Палас 3:1 (Мората 32, 67, Педро 70 – Таузенд 53)
Понедељак:
21,00: Хадерсфилд – Фулам
Субота:
Борнмут – Манчестер јунајтед 1:2 (Вилсон 11 – Марсијал 35, Рашфорд 90+2)
Кардиф – Лестер 0:1 (Греј 55)
Евертон – Брајтон 3:1 (Ришарлисон 26, 77, Колеман 50 – Данк 33)
Њукасл – Вотфорд 1:0 (Перес 65)
Вест Хем – Барнли 4:2 (Арнаутовић 10, Андерсон 68, 84, Ернандез 90+2 – Гудмундсон 45, Вуд 77)
Арсенал – Ливерпул 1:1 (Лаказет 82 – Милнер 61)
Вулверхемптон – Тотенхем 2:3 (Невес 68. једанаестерац, Хименез 79. једанаестерац – Ламела 27, Лукас 30, Кејн 61)
Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Slavlje u rupi danas i zurka do zore...evo jos neko primio 6 komada! hahahh

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.