Почетна / Фудбал / Велика петорка

Болт искључен са тренинга Маринерса због уговора

Осмоструки олимпијски спринтерски шампион Јамајчанин Јусеин Болт искључен је са тренинга фудбалера Сентрал Коуст Маринерса, пошто је његов менаџер одбио понуду тог аустралијског клуба за потписивање уговора
ФОТО: Твитер
Болт од августа тренира са Маринерсима, постигао је два гола у пријатељској утакмици, али није био у тиму у првенству за утакмицу са Бризбејном. Тренер Маринерса Мајк Малви рекао је да није знао да је управа клуба понудила уговор Болту.
 
Управа клуба преговара са Болтовим менаџером Рикијем Симсом, али је саопштила да је "без финансијског доприноса треће стране, мало вероватно да ће Јусеин пристати на услове".
 
Да бисмо осигурали да се екипа несметано припрема за утакмицу са Мелбурн ситијем, Јусеин Болт неће ове недеље тренирати са екипом, све док или ако се клуб и он не договоре око услова и озваниче договор - наводи се у саопштењу аустралијског клуба.
 
Болт је прошлог лета завршио каријеру атлетичара, а од тада је тренирао са фудбалским кубовима у Немачкој, Јужној Африци, Норвешкој и Аустралији, како би зарадио професионални уговор.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.