Почетна / Фудбал / Велика петорка

Сари: На вестима сам чуо за отказ у Наполију

Сари је у претходне три сезоне у Серији А био међу прве три екипе са Наполијем, а прошле сезоне се клуб до самог краја борио за титулу са Јувентусом
ФОТО: Бета/АП

Тренер фудбалера Челсија Маурицио Сари рекао је данас да је гледајући вести чуо да је добио отказ у Наполију.

Сари је у мају преузео Челси, након што је отпуштен после три година у Наполију.

- Вечерао сам са помоћником спортског директора Наполија и разговарали смо о томе да ли да останем у клубу. Укључили смо телевизор и видели (тренера Карла) Анчелотија у студију председника клуба. Нисам био срећан -  рекао је Сари, пренео је Скај.

Италијански тренер рекао је да је срећан у лондонском клубу.

- Сада сам у Челсију и срећан сам. Овде је журка, задовољство је доћи на стадион и видети како навијачи у различитим дресовима заједно пију пиво -  додао је Сари.

Он је рекао да је тражио од напуљског клуба мало времена да размисли о будућности и да је разматрао могућност останка у Наполију.

- Не знам зашто нисам у Наполију. Имао сам много мотива да останем тамо, али и понеку сумњу. Председник се претварао, желео је да потпишем уговор са откупном клаузулом која истиче 31. маја, а потписали су уговор са Анчелотијем 21. маја. Нисам желео ту клаузулу, такође ни тајминг није био добар.

Сари је у претходне три сезоне у Серији А био међу прве три екипе са Наполијем, а прошле сезоне се клуб до самог краја борио за титулу са Јувентусом.

Сари је рекао да је и поред свега захвалан председнику клуба Аурелију Де Лаурентису.

- Пружио ми је прилику да тренирам екипу која ми је у срцу. Ја сам сада у Челсију јер сам био тренер Наполија - навео је Сари.

Челси је победио у све четири утакмице ове сезоне у Премијер лиги, као и Ливерпул и Вотфорд.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.