Почетна / Фудбал / Велика петорка

Балотели у Марсељу, Паје се враћа у Премијер лигу

Репрезентативац Италије прихватио понуду финалисте Лиге Европе да остане у француској
ФОТО: twitter

Марио Балотели је донео коначну одлуку. Репрезентативац Италије је прихватио понуду Марсеља, са којим ће наредних дана потписати уговор на две године. Он ће постати најплаћенијих играч, јер ће годишње зарађивати око шест милиона евра, док ће Ница зарадити десет милиона.

 - Направили смо велики посао. Балотели је играч који ће нам својим искуством, а очекујемо и головима помоћи да се у наредној сезони боримо за трофеје. Постигли смо брзо договор је јер је он већ одлучио за наш клуб. У наредних неколико дана ћемо потписати уговор и званично га представити. Мислим да он заслужује да то буде спектакуларно – рекао је спортски директор Андони Зубизарета.

Балотели се одлучио за Марсељ из два разлога. Тим са Веледрома ће играти наредне године у групној фази Лиге Европе и покушаће да понови резултат од прошле када су играли финале у коме су поражени од Атлетика из Мадрида. Други разлог је можда и најважнији. И поред одличних понуда из Кине (одбио 30 милиона, за три године) он се одлучио да остане у Европи јер жели да се наметне селектору Роберту Манћинију, који га је вратио међу азуре, а у две пријатељске утакмице дао чак и капитенску траку.

Марио Балотели је у претходне две године у тиму Нице одиграо 66 мечева и постигао је 43 гола.

Димитри Паје би доласком Марија Баслотелија могао да после само годину ипо дана напусти Марсељ. Према писању острвских медија челници Вест Хема желе да врате одличног офанзивног везисту, а спремни су да му понуде дупло већу плату него што је имао пре три године.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.