Почетна / Фудбал / Велика петорка

Опроштај легенде, Венгер: Тужан сам!

Француски тренер Арсен Венгер рекао је да је тужан и да ће му бити веома тешко да се прилагоди животу без Арсенала после 22 године на челу лондонског клуба
ФОТО: Бета/АП

Ера Арсена Венгера у Арсеналу и званично је завршена последњом утакмицом у сезони.

Арсенал је победио Хадерсфилд у гостима, а то је била 1.235 утакмица коју је Венгер водио са клупе.

Наравно да сам врло емотиван после 1.235 утакмица у једном клубу. Да бисмо уживали, морали смо да победимо. Победе су оно што ме чини срећним и момци су то урадили – рекао је Венгер за британске медије.

Да ли осећам олакшање? Не баш, тужан сам. Биће ми тешко да се прилагодим, али мораћу да се носим с тим – додао је Венгер.

Венгер је поновио да ће остати навијач Арсенала, као и да ће сигурно остати у фудбалу.

Током првог полувремена изнад стадиона је пролетео авион који је носио транспарент: „Хвала, Арсене. Недостајаћеш нам”.

Видим светлу будућност мом наследнику, јер овај тим има квалитет. Потребно је два или три појачања и са њима мислим да ће се Арсенал борити за титулу у Премијер лиги – рекао је Венгер.

Француз је с Арсеналом освојио три титуле у Премијер лиги и седам трофеја у ФА купу. Он је на клупи Арсенала био од 1. октобра 1996. године.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.