Почетна / Фудбал / Велика петорка

Реал налетео на Мину, Виљареал победио Хетафе који је промашио два пенала

Баскијци поражени од Слепих мишева за које је од 81. минута играо Немања Максимовић, Атлетико Мадрид дао Севиљи пет голова, три су дело Гризмана
ФОТО: villarrealcf.es

Фудбалери Виљареала победили су на свом терену Хетафе са 1:0, у утакмици 25. кола шпанског првенства. Једини гол постигао је Енес Унал у трећем минуту, после додавања Карлоса Баке.

Фудбалери Хетафеа промашили су два једанаестерца, односно голман Виљареала Серхио Асењо је оба пута добро одбранио. Први пут одбранио је ударац Анхела у 36. минуту, а затим и Хорхеа Молине у 51. минуту.

Малага је остала на зачељу после новог пораза, сада у Билбабу. У центру пажње био је Ел Несири, у 13. минуту дао је гол за 0:1, у 61. је промашио пенал, а у 84. је искључен. Баскијце су до три бода головима довел Сусаета и Сан Хосе.

Валенсија је са два гола Мине победила Баскијце, Реал из Сосиједада. За Слепе мишеве је од 81. минута играо Немања Максимовић.

Фудбалери Атлетико Мадрида победили су вечерас у гостима Севиљу са 5:2, у последњој данашњој утакмици 25. кола шпанске Примере.

Мадриђани су на гостовању у Андалузији одиграли једну од квалитетнијих утакмица ове сезоне, у финиш утакмице ушли су при вођство од 5:0, да би Севиља у последња два минута само успела да ублажи пораз.

Екипа Дијега Симеонеа повела је поготком Дијега Косте у 29. минуту, да би потом Антоан Гризман у 42. сјајним ударцем са око 17 метара повисио на 2:0.

Атлетико Мадрид је у 51. минуту повео са 3:0 новим голом Гризмана, овога пута из једанаестерца, да би Коке у 65. повисио на 4:0.

Француски нападач је у 81. постигао и свој трећи гол на утакмици, да би Севиља погоцима Пабла Сарабије у 85. и Нолита у 89. само ублажила пораз.

Семафор 25. кола Ла лиге:

Петак:

Депортиво – Еспањол 0:0

Субота:

Селта – Еибар 2:0 (Аспас 56, Гомес 79)

Реал Мадрид – Алавес 4:0 (Роналдо 44, 61, Бејл 62, Бензема 89. једанаестерац)

Леганес – Лас Палмас 0:0

Барселона – Ђирона 6:1 (Л. Суарез 5, 44, 76, Меси 30, 36, Коутињо 66 - Порту 3)

Недеља:

Виљареал – Хетафе 1:0 (Унал 3)

Атлетик Билбао – Малага 2:1 (Сусаета 17, Сан Хосе 44 - Ен Несири 13)

Валенсија – Реал Сосиједад 2:1 (Мина 34, 68 - Ојарзабал 54)

Севиља – Атлетико Мадрид 2:5 (Сарабиа 85, Нолито 89 - Коста 29, Гризман 42, 51. једанаестерац, 81, Коке 65)

Понедељак:

21.00: Леванте – Бетис

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.