Почетна / Фудбал / Велика петорка

Погба се пакује и напушта Манчестер Јунајтед због пара

Жозе Мурињо, менаџер Манчестер Јунајтеда, незадовољан формом Француза
ФОТО: instagram/paulpogba

Пол Погба је кренуо према излазу са Олд Трафорда.

Француз је пропустио утакмицу Манчестер јунајтеда у Купу Фудбалске асоцијације против Хадерсфилда. Руководство клуба је одсуство Француза оправдало прехладом, међутим, британски медији уверавају да постији и незванична верзија изостанка 25-годишњег везисте.

Погба је, према наводима острвских медија, незадовољан позицијом на којој игра. Француз није срећен што мора пуно да ради на средини терена, већ би да игра ближе голу, као што је радио у Јувентусу.

О Погбиној позицији у тиму Јунајтеда претходних дана је у британским медијима вођена опширна расправа, али није било усаглашених ставова. Зато је право на реч добио менаџер Жозе Мурињо, који је искористио прилику да демантује све наводе медија.

- Погба је свестан да не игра на очекиваном нивоу у последње време, али не желим да откривам детаље разговора са играчима. Велика је лаж да имамо лош однос, не комуницирамо и имамо различито мишљење о позицији у тиму на којој би од требало да игра. На мени и њему је да пронађемо најбоље решење - изјавио је Мурињо.

Ситуација, ипак, није баш таква како уверавају званичним ставовима на Олд Трафорду. Као и обично, у позадини је, чини се, новац.

Откако је у зимском прелазном року Алексис Санчез дошао у Јунајтед, Погба више није најбоље плаћен играч на Олд Трафорду. Чилеанац зарађује 350.000 фунти недељно, а Погба „само” 290.000.

Промена статуса засметала је Погбином агенту Мину Рајоли, који је тражио повећање плате својој „златној коки”. Јунајтед је одбио, а онда је почео Погбин пад форме и игре којима Мурињо није задовољан.

Свађе са Мурињом се обично лоше заврше по играча. Могла би таква судбина да задеси и Погбу.

Француски ас има са Јунајтедом уговор до 2021, али неће бити чудо ако на лето напусти Олд Трафод. Није тајна да Реал нестрпљиво чека да се Рајола јави са позивом за преговоре о новом астрономском обештећењу Јунајтеду.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Real
Stalno spominjete Real a opste je poznato da Perez nece nikakvu saradnju sa Raiolom bas zbog ovih situacija sa zaradama
Man UTD
Pa sigurno je gosn Aleks znao o kakvom razmazenku se radi pa ga zato i nije pustio u ekipu, neka ide gde hoce ako mu je do para. Ionako je sve otislo u aut sto se tice kolicine novca u fudbalu. Sad se placa stara slava i ime a ne ucinak.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.