Почетна / Фудбал / Велика петорка

Марез у штрајку, већ два дана не долази на тренинге

Један од двојице најбољих фудбалера Лестера Алжирац Ријад Марез већ два дана се не појављује на тренинзима
ФОТО: Бета/АП

Мареза нема на тренинзима Лестера из револта што управа клуба у финишу прелазног рока није прихватила понуду Манчестер Ситија, преноси Скај Спорт.

Како се наводи, Сити је последњег дана „зимске пијаце” послао понуду вредну 74 милиона евра, али је Лестер то одбио, што је довело до „нестанка” играча, који је уз Џејмија Вардија, био најзаслужнији за освајање титуле 2016. године.

Марез је у сваком од претходна четири прелазна рока имао озбиљне понуде, али је свака од њих одбијена, па је овај пут одлуцио да „штрајкује” и извесно је да неће бити у тиму за дуел против Свонсија у Премијер лиги.

Уједно, очекује га драконска казна, какао се спомиње од бар 200.000 фунти. Марез је у Лестер стигао у јануару 2014. године из француског Авра, до сада је одиграо 165 утакмица и постигао 44 гола.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gane
Bez Mareza ne bi ni bili 5 na tabeli,kakav Kante trkaća kokoška i u Čelziju samo trči bez glave,vraća unazad,nema šut,gol mu je misaona imenica,a za to se ipak najviše igra,ko daje i namešta,ostali u službi ekipe,Marez je igrao svetski,sada je dosta lošiji i nemotivisaniji,a ovoliku ponudu odbiti,ako je tačna je ludost,još pre što nemaju nikakve ambicije u ovom prvenstvu,a verujem i u narednim biće im samo važno da ostanu u ligi!
Christian Vieri
Ngolo Kante je najzasluzniji za titulu. Drzao ceo vezni red. cim on otisao postali su prosecna ekipa. Svaka casti i njima dvojici,ali ovaj igrac je bio dominantan na sredini terena.
Zoran CZZG
Zato je još čudnije što ga nisu pustili za tolike novce...
Bojan
Slažem se sa vama, da je Kante bio najzaslužniji, pa onda Vardi. Nešto me Alžirac i nije ubedio da je toliki kvalitet.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.