Почетна / Фудбал / Велика петорка

Челзи сигуран против Брајтона, минималац Јунајтеда, гол Миливојевића

Утакмицу у Ливерпулу обележила повреда везисте Евертона Џејмса Мекартија, који је доживео двоструки прелом ноге, Сити хет триком Агуера дошао до нова три бода
ФОТО: БЕТА/АП

Гости су већ после шест минута имали два гол предности. Прво је у трећем минуту погодио Азар, а онда и Вилијан после прелепе акције.

Домаћи тим је до краја првог дела могао до два гола, али судија Џонатан Мос је пропустио да досуди пенале за Брајтон.

У другом делу игре виђена су још два гола, прво Азаров у 77. минуту, а онда и Мозесов у 89.

Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су данас на гостујућем терену Барнли са 1:0, у утакмици 24. кола Премијер лиге и учврстили се на другом месту на табели.

Једини гол постигао је Ентони Марсијал у 54. минуту, после додавања Ромелуа Лукакуа.

Евертон је одиграо нерешено 1:1 на свом терену против Вест Бромвича. Гости су повели у седмом минуту голом Џеја Родригеза, а коначан резултат поставио је Омар Нијасе у 70. минуту.

Утакмицу је обележила и повреда играча везисте Евертона Џејмса Мекартија, који је, како су пренели британски медији, доживео двоструки прелом ноге.

Лестер је као домаћин победио Вотфорд са 2:0, а истим резултатом завршена је утакмица Стоука и Хадерсфилда. Вест Хем и Борнмут одиграли су нерешено 1:1.

Фудбалери Арсенала победили су као домаћини у лондонском дербију Кристал Палас са 4:1. Арсенал је постигао четири гола за 22 минута. Наћо Монреал довео је "тобџије" у вођство у шестом минуту, а предност је удвостручио Алекс Ивоби у 10. минуту.

Трећи гол постигао је Лоран Коселни у 13. минуту, а затим је стрелац био Александар Лаказет у 22. минуту. Једини гол за Кристал Палас постигао је српски фудбалер Лука Миливојевић у 78. минуту.

Арсенал је прекинуо низ од три утакмице без победе и шести је на табели.

Сити је хет триком Агуера дошао до нова три бода, "страдао" је Њукасл.

Семафор 24. кола Премијер лиге:

Субота:

Брајтон – Челзи 0:4 (Азар 3, 77, Вилијан 6, Мозес 89)

Барнли – Манчестер Јунајтед 0:1 (Марсијал 54)

Арсенал – Кристал Палас 4:1 (Монреал 6, Ивоби 10, Кошиелни 13, Лаказет 22 - Миливојевић 78)

Евертон – ВБА 1:1 (Ниасе 70 - Родригез 7)

Лестер – Вотфорд 2:0 (Варди 39. једанаестерац, Марез 90+1)

Стоук – Хадерсфилд 2:0 (Ален 53, Диуф 69)

Вест Хем – Борнмут 1:1 (Ернандез 73 - Фрејзер 71)

Манчесатер Сити – Њукасл 3:1 (Агуеро 23, 63. једанаестерац, 83 - Марфи 67)

Недеља:

17.00: Саутемптон – Тотенхем

Понедељак:

21.00: Свонси – Ливерпул 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.