Почетна / Фудбал / Велика петорка

Мурињо опет купује у Челсију, даје 102 милиона за Азара

Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо жели опет да сарађује са Еденом Азаром и спреман је да Челсију понуди 102 милион евра и обори британски рекорд по висини трансфера
ФОТО: instagram/hazardeden_10

Јунајтед игра на карту да Белгијанац није превише задовољан у Челсију, одбио је да потпише нови уговор према којем би зарађивао 300.000 евра недељно, као и то што је две и по године сарађивао са Морињом када је био проглашен за најбољег играча Премијер лиге, пише британски Сан.

Упркос појединим несугласицама Азара и Мориња остали су у добрим односима, а Португалац сада намерава да направи нови велики посао као што је то урадио са летошњим трансфером Немање Матића из Челсија за 45 милиона евра.

Азара хоће и Реал Мадрид, али великан са Олд Трафорда понудиће боље финансијске услове играчу како би га приволео да прихвати понуду.

Азар је и 2012. године био близу селидбе у Манчестер Јунајтед из Лила, али је тада изабрао да је боље да пређе у редове тадашњег шампиона Европе.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.