Почетна / Фудбал / Велика петорка

Верона „смазала“ славни Милан, Лацију бод у Бергаму уз два мајсторска гола СМС-а!

Тим из града Ромеа и Јулије са освојена три бода побегао из опасне зоне, Сусо искључен у надокнади, Јувентус победом до другог места, наш Сергеј Милинковић-Савић постигао два прелепа гола
ФОТО: Бета/АП

До доласка Милана Верона је била само изнад Беневента, а онда су домаћи три пута затресли мрежу Милана, освојили три бода и побегли из опасне зоне.

На крају је у надокнади времена црни дан по Миланезе закључио Сусо црвеним картоном.

А, пре само четир дана у Купу Италије у Милану домаћин је победио 3:0...

 

Политано је у 83. минуту промашио пенал против Сампдорије, али је Матри искористио шансу као измена, ушао је у 73. минуту, а у 90. је голом Сасуолу донео победу у Ђенови (1:0).

 

Шампион Јувентус је на балкаски погон прошао кроз Болоњу и вратио се на друго место, сад за лидером Наполијем заостаје само бод.

У последњем мечу дана Аталанта и Лацио су ремизирали – 3:3. Два гола за госте дао је наш Сергеј Милинковић-Савић (одиграо цео меч, док је Душан Баста био на клупи).

Аталанта је двапут имала предност, али је Лацио оба пута успео да се врати и на крају дође до бода.

Домаћин је повео Матије Калдара у 19. минуту, да би Јосип Иличић у 22. повисио на 2:0.

На сцену је потом ступио Милинковић-Савић који је прво у 27. минуту после солопродора и шута са ивице шеснаестерца смањио заостатак Лација, да би осам минута касније из сличне позиције упутио ударац након повратне лопте и по други пут савладао Етрита Беришу.

Аталанта је у 50. минуту поново дошла до предности, а овај пут Јосип Иличић био је сигуран извођач једанаестерца, да би Лацио до изједначења стигао поготком Луиса Алберта у 79..

Семафор 17. кола Серије А:
Субота:
Интер – Удинезе 1:3 (Икарди 16 - Ласања 14, Де Паул 61. једанаестерац, Барак 77)
Торино – Наполи 1:3 (Белоти 64 - Кулибали 4, Зјелински 25, Хамшик 30)
Рома – Каљари 1:0 (Фацио 90+4)
Недеља:
Верона – Милан 3:0 (Караћоло 24, Кеан 55, Беса 77)
Болоња – Јувентус 0:3 (Пјанић 27, Манџукић 36, Матуиди 64)
Кротоне – Кијево 1:0 (Будимир 33)
Фјорентина – Ђенова 0:0
Сампдорија – Сасуоло 0:1 (Матри 90)
Беневенто – СПАЛ 1:2 (Кремонези 59. аутогол – Флокари 64, 73) 
Аталанта – Лацио 3:3 (Калдара 19, Иличић 22, 50. пенал – Милинковић-Савић 27, 35, Алберто 79)

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.