Почетна / Фудбал / Велика петорка

"Епидемија" нерегуларних голова из гол-аута, једним победила и Барселона

Максимовићева Валенсија нема милости, згазила Севиљу са 4:0, Бетис победио Алавес, Катаи играо од 76. минута
ФОТО: youtube/printscreen

Водећа Барселона је са 2:0 савладала фењераша Малагу головима Делофеуа и Инијесте.

Каталонци су повели у другом минуту после нергуларног гола. Лукас Дињ је искоса са леве стране желео да упути лопту пред гол, лопта је погодила једног играча Малаге и вратила се до Диња. Он је, упркос томе што је прешла линију и отишла у корнер, вратио лопту у игру и додао до Ђерара Делофеуа који је послао у мрежу.

Валенсија држи коту два. Слепи мишеви су код куће декласирали Севиљу са 4:0. Потоп гостију почео је крајем првог полувремена када је Гуедес у 43. минуту начео госте, а исти играч их је докусурио у 92. Немања Максимовић одгледао је меч са клупе домаћина.

Бетис је код куће са 2:0 савладао Алавес за кога је од 76. минута играо Александар Катаи, док је у 80. минуту на терен ушао и Бојан Кркић.

У првом мечу суботњег програма деветог кола шпанске Ла Лиге Леванте и Хетафе су освојили по бод (1:1).

Гости су у 58. минуту дошли до вођства. Био је то прелеп гол Фајра са двадесетак метара. Четири минута касније сјајна акција домаћег тима, асистенција Луне и погодак Моралеса за коначних 1:1.

Наш Саша Лукић (Леванте, позајмљен из Торина) није био у протоколу за овај меч.

Семафор 9. кола Ла Лиге:

Субота:

Леванте – Хетафе 1:1 (Моралес 62 - Фајр 58)

Бетис – Алавес 2:0 (Санабриа 13, Алексис 75. аутогол)

Валенсија – Севиља 4:0 (Гуедес 43, 90+2, Заза 51, Мина 85)

Барселона – Малага 2:0 (Делофеу 2, Иниеста 56)

Недеља:

12.00: Виљареал – Лас Палмас

16.15: Селта – Атлетико Мадрид

18.30: Леганес – Атлетик Билбао

20.45: Реал Мадрид – Еибар

Понедељак:

20.00: Реал Сосиједад – Еспањол

21.00: Депортиво – Ђирона 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SRBA
Eto da jedan trend u fudbalu otpocne i zvezda.
Drinkwater
Priznavanjem golova iz gol-auta treba odobrovoljiti Katalonce da odustanu od otcepljenja. Mogu da se kladim da će se ove godine, uz ovakvo suđenje, Barselona prošetati do titule u Primeri makar bila nikad lošija. Sve je to otužno koliko je sve politika i koliko je providno. Sudija iza gola kao ne može da primeti!? Što se našeg Saše Lukića tiče, pa on je bolji tretman imao u Torinu kod Siniše gde je više puta bio starter nego u tom malom Levanteu koji se bori za opstanak. Trebalo je da odbije tu pozajmicu, ili ako je već morala onda su on i menadžer trebali da insistiraju da to bude pozajmica u Partizan koji mu je matični klub. Everton i Lukić bi, za naše uslove, bili više nego pristojan tandem. 
liks
ovo postaje komedija od fudbala.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.