Почетна / Фудбал / Велика петорка

Уметничка слобода: На кога личи Кристијано Роналдо?

На кога личи биста постављена на аеродрому на Мадеири? На Кристијана Роналда, по коме је у среду крштен аеродром на највећем португалском острву, не личи
ФОТО: Ројтерс

Ни Исус није свакоме по вољи. Ствар укуса – брани се скулптор Емануел Сантос.

Уметник је открио да је имао мало времена да направи бисту.

Није тако једноставно како се представља. Добио сам 15 дана да завршим посао.

Сантос је бисту Кристијана Роналда радио по фотографији. Можда је и фудбалер допринео да Сантос дода мало више „уметничке слободе“.

Кристијано ми је једино затражио да скинем неколико бора. Кад сам му послао фотографију завршене бисте рекао ми је да је задовољан – испричао је Емануел Сантос.

Док скуплтор брани свој рад, на друштвеним мрежама духовити се утркују да пронађу на кога биста са аеродрома на Мадеири највише личи.

У првом плану су Норвежанин Јон Арне Рисе, бивши играч Ливерпула, због фризуте и Најл Квин, некадашњи капитен репрезентације Северне Ирске, због „очаравајућег“ осмеха.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

аЛЕКС
Најал Квин је колико знам бивши нападач Републике Ирске а не Северне Ирске?
Kosta
Mili Miligram sa kosom.
misa tumbas
Portugalsko pivo ima veliki procenat alkohola, ocigledno
bo
isti kristijano!;)
Gepard
Lici na Ivana Draga... Dolfa Lungrena iz Rokija...
bo
meni vise lici na tezica

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.