Почетна / Фудбал / Велика петорка

Тоти: Нећу бити тренер, до јуна одлука да ли ћу још играти

Легендарни капитен Роме Франческо Тоти одбацио је могућност да по завршетку фудбалске каријере постане тренер, иако је раније размишљао о томе
ФОТО: Ројтерс

Франческо Тоти је изјавио да ће најкасније у јуну објавити да ли ће наставити са активним играњем или ће отићи у функционере.

- Размишљам о мојој будућност, донео сам одлуку, али ћу тек објавити у мају или јуну. Сигуран сам да нећу бити тренер, не желим да будем наспрам 30 лукавих фудбалера. Постоје три опције, да наставим да играм у Роми, да постанем директор или да завршим фудбал и радим нешто друго - рекао је 40-годишњи Тоти за италијански "Л'Интервиста".

Тоти је завредео статус легенде Роме јер је у том клубу провео целу каријеру и у више наврата одбијао богате понуде Реал Мадрида, Челзија, Милана...

- Био сам близу преласка у Реал и размишљао сам да напустим Рим. Ипак, то нисам учинио. Оно што је сигурно је да никада не бих играо за други италијански клуб.

Тоти је у Роми од 1989. године још из омладинских селекција и држи два клупска рекорда - по броју утакмица 778 и голова 307.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mičko
Igraj još 5 godina, jer si neophodan i bez tebe ne mogu,tvojih pet minuta tek dolazi,tipičan primer kada igrač ne zna kad je dosta i bruka se bez razloga,kao i onaj Ilić...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.