Почетна / Фудбал / Велика петорка

Шепурење милијардера - Аутобус ишао празан 3.600 километара, а играчи путовали авионом

Пари сен жермен послао празан аутобус у Лисабон
ФОТО: Твитер

Експедиција Пари сен Жермена пут од Париза до Лисабона, за меч са Бенфиком, прешла је авионом, а у главном граду Португалије сачекао их је клупски аутобус који је прешао пут од 1800 километара – без путника!

Само да би их одвезао од аеродрома до хотела, од хотела до стадиона и назад, па до аеродрома. Онда возача чека пут до Града светлости, све укупно 3600 километара због десетак километара вожње по Лисабону. У клубу су све правдали безбедоносним разлозима.

Ако неког занима, ради се о блиндираном аутобусу који је способан да издржи напад пројектилом (!?), офарбаног, логично, у клупске боје.

Недавно је јавност критиковала управу Пари сен Жермена због тога што се на првенствени меч у Нанту, који је удаљен 342 километара, путовало авионом, на шта је тренер Кристоф Галтије прокоментарисао „да је изгледа дошло време да ће на утакмице морати да путују кочијом”.

На крају крајева, очигледно је да за газде из Катара трошак за керозин и дизел не представља никакав проблем, а за екологију ко те пита...

Свеци имитирају Бајерн

Пари сен Жермен није урадио нешто што је непознато у фудбалу.

Слично се понаша и Бајерн.

Клуб из Минхена има, такође, супер-аутобус. О луксузном возилу снимљен је и документарни филм. Фабрика МАН је 2019. испоручила клубу нови аутобус опремљен најсавременијом технологијом.

Бајернов аутобус може и да се купи, у клупској продавници. У продаји је, наравно, модел умањен 100 пута.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

124
Kada su igrali Zvezda Keln,oni su poslali autobus isto ovako,i vrecen je sa Srpske granice,jer nije imao , cini mi se,20 putnika,koliko po nasem zakonu treba da bi autobus presao granicu
FkpCascais
Da ali Francuska, Portugal i Spanija kroz koju autobus mora da prodje, su svi u EU tako da na tom putu nema granica niti kakvih zabrana.
pa neka trose kako hoce
Pa njihovi novci, neka trose kako hoce... A ako ce neka random Greta Tunberg ili neka druga dzabalebaroska profesionalna aktivistkinja da se nervira zbog toga, jos bolje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.