Почетна / Фудбал / Велика петорка

Интер продаје Шкрињара да био покрио дугове?

Словачки фудбалер се и у летњем прелазном року повезивао са преласком у Пари Сен Жермен
ФОТО: ЕПА/М. Баци

Фудбалски клуб Интер жели да продужи уговор са словачким репрезентативцем Миланом Шкрињаром, преносе италијански медији.

"Газета дело Спорт" наводи да је председник Интера Стивен Жанг одобрио спортском сектору да уђе у преговоре са Шкрињаром, који има уговор са италијанским клубом до краја сезоне.

Овај лист претпоставља да ће челници Интера да понуде Шкрињару годишњу плату од око седам милиона евра.

Међутим, поједини италијански медији тврде да ће Интер покушати да прода Шкрињара у јануарском прелазном року, пошто је италијански клуб јуче објавио да је у прошлој сезони пословао са губитком од око 140 милиона евра.

Словачки фудбалер се и у летњем прелазном року повезивао са преласком у Пари Сен Жермен.

Директор Интера Бепе Марота ће покушати да прода Шкрињара француском клубу ако Словак одбије да продужи уговор са "неро-азурима". Такође, наводи се да Интер мора сваке сезоне од трансфера да заради између 60 и 80 милиона евра.

Шкрињар (27) је члан Интера од 2017. године, а за милански клуб је одиграо 224 утакмице и постигао је 11 голова.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.