Почетна / Фудбал / Велика петорка

Алкантара због повреде ван терена четири до шест недеља

Шпански фудбалер се повредио у мечу првог кола Премијер лиге на гостовању против Фулама (2:2)
ФОТО: ЕПА/Р. Витек

Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп рекао је данас да ће везни играч Тијаго Алкантара због повреде тетиве бити ван терена четири до шест недеља.

"Имамо повређене играче и то је тако. Питање је колико дуго ће бити ван терена. Тијаго је добар, али повреда није добра. Кажу да ће бити ван терена четири до шест недеља. Радије бих четири", рекао је Клоп, пренео је Би-Би-Си (ББЦ).

Шпански фудбалер се повредио у мечу првог кола Премијер лиге на гостовању против Фулама (2:2), због чега је напустио терен у 51. минуту.

Клоп због повреда не може да рачуна на Кертиса Џонса и Алекса Окслејд-Чемберлена, док ће се на терен у понедељак вратити Наби Кеита.

Немачки стручњак истакао је да постоје "различита решења" за проблеме са повредама.

"Једно од њих је трансфер. То има смисла само ако можемо да доведемо правог играча, правог, а не само играча", додао је он.

Фудбалери Ливерпула ће меч другог кола Премијер лиге играти у понедељак на свом терену против Кристал Паласа.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.