Почетна / Фудбал / Велика петорка

Перез: Да вратим Роналда? Па он има 38 година!

Роналдо је у дресу Реала одиграо 435 утакмица и постигао 446 голова уз 131 асистенцију
ФОТО: ЕПА/К. Уеска

Председник Реал Мадрида Флорентино Перез одбацио је могућност да врати фудбалера Манчестер јунајтеда Кристијана Роналда у "краљевски клуб", пренели су бројни енглески и шпански медији.

Навијачи Реала питали су председника "краљевског клуба" о Роналду у хотелу у финском Хелсинкију, у ком су Мадриђани освојили Суперкуп Европе тријумфом над Ајнтрахтом из Франкфурта (2:0), а видео са Перезовим одговором брзо је постао виралан.

"Да потпишемо с Роналдом? Опет? Он има 38 година", одговорио је Перез и притом промашио јер Португалац је у фебруару напунио 37 година.

Роналдо је у дресу Реала одиграо 435 утакмица и постигао 446 голова уз 131 асистенцију.

Фудбалер Манчестер јунајтеда у Мадриду је провео девет година, а са "краљевским клубом" освојио је две титуле првака Шпаније, два Купа краља, два Суперкупа Шпаније, четири Лиге шампиона, два Суперкупа Европе и три Светска првенства за клубове.

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Vazura raaguj!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.