Почетна / Фудбал / Велика петорка

Захави: Не бих препоручио Бајерну да задржи Левандовског

Пољски репрезентативац је недавно изразио жељу да напусти клуб из Минхена на крају сезоне
ФОТО: ЕПА/Р. Витек

Бајерн је историја за Роберта Левандовског, изјавио је менаџер пољског фудбалера Пини Захави.

Пољски репрезентативац је недавно изразио жељу да напусти клуб из Минхена на крају сезоне.

Спортски директор Бајерна Хасан Салихамиџић демантовао је пре неколико дана у једној спортској емисији Захавија, који је рекао да челници немачког шампиона нису понудили продужење уговора његовом клијенту.

"Менаџер му је потпуно помутио мозак. Левандовски је добио понуду с термином и износом. Он има уговор до лета наредне године и мора да одради уговор до краја. Нама је најважније да имамо уговор са нашим најбољим играчем, кога желе најбољи европски клубови", рекао је Салихамиџић.

Захави је за "Билд" одговорио спортском директору Бајерна.

"Наравно да могу да задрже Левандовског још годину дана. Будимо поштени, он има уговор до 2023. Али ја им то не бих препоручио. Бајерн је историја за Левандовског. Он месецима осећа да га људи из Бајерна не поштују", рекао је Захави.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
U Bajernu / kao uostalom i u ostalim velikim klubovima / postuju igrace dok su im potrebni i mogu da doprinose. Kad je mogao Real da bukvalno najuri jednog Raula ,jednog Jera itd. sto bi Levandovski prosao bolje. Jeste on mnogo dao Bajernu / kao i Borusiji Dortmund / ali sve to odlazi u statistiku i zaboravi se.U Bajernu su verovatno procenili da on ne moze jos dugo da drzi ovaj nivo pa su mu sigurno ponudili manje para za novi ugovor.
pa da
Pa naravno, klubovi placaju igrace a i te ''legende'' moraju isto da postuju klub ako ocekuju da klub postuje njih, a ne kao ovde Milijas i Sasa Ilic, da su bili na teretu Zvezde i Partizana, iako dugo nisu na potrebnom nivou, cim su ih se resili procvetali su, eno imacemo i dva kluba u Ligi Sampiona, prezimljavaju i igraju osmine finala u Evropi. Eno npr. Siti se sa Fernandinjom dostojanstveno oprostio, tako svaka legenda i treba da napusti klub a ne da se zicaju zbog prethodnih uspeha. Mada Levandovski svakako ima jos nekoliko dobrih godina tako da problem sasvim sigurno nije u tome.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.